Mit lehet tenni egyedül, ha letelik a GYES extra, a fizetés meg alacsony?
Viszont a világ legjobb munkahelyén vagy. Építő, stabil!, a bölcsöde mellett van, pont neked valo, megbecsülnek, kolkektiva is a legjobb, de a gyessel együtt épphogy megélsz.
A visszaszámlálás elindult..
A gyt megítélése még mindig per alatt huzodik
Nem pontosan értem a kérdést. Van bármi más lehetőséged nagyobb jövedelemre? Ha éppen kijössz, az nem a legjobb, de ha nincs más alternatíva vagy munkahely, akkor ebből kell kijönni.
Azt mondjuk nem értem, hogy a gyerektartás megítéléséig apuka bäszik a dologra...?
Ez elsősorban matek.
Számold ki, hogy meg tudsz e élni a pénzedből vagy sem. Ha nem, akkor lehet a világ legjobb munkahelye, kénytelen leszel egy jobban fizető állást vállalni.
Túlóra lehetőség van?
Esetleg nézni kell másodállást.
Ha tudod, hogy sokára lezárul a per, és pár hónapot kell kibírni, akkor működik.
De persze a gyerekvállalás nem pénzkérdés.
Mindig ezzel jöttök, ha valaki erre hivatkozik, hogy ezért nem akar gyereket.
Jaaaa mégiscsak pénzkérdés? :D
Én heti 3x elmegyek egy kislányért oviba és velünk van vacsoráig. Nem fogok meggazdagodni belőle de elég felszínen maradni.
Másik albérlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!