Milyen nevet adnátok egy alacsony herélt extra különleges külsejű pinto-nak? :D
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 16:02
2/13 anonim válasza:
Dollár
Regény
Remény
Csoda
Szilaj
Tájfun
Szergej
Tüzes
Villám
Palkó
Joci
Lehetőség (Lehi)
Ajándék
Pajkos
Legény
Gyufa
Ha érdekel még több,írj privátot,mert nem igazán tudom,hogy milyet szeretnél.(Magyart: palkó,lacika vagy vicceset : puki,stb. vagy nem magyart: Raszty,Dylon,stb vagy extrát..stb.)
Úgyhogy írd meg privátba,hogy te milyenre gondoltál,és megírom az ötleteimet :)
3/13 anonim válasza:
Képet arról az extra külsejűről! :D Amgy ja Büszke.
4/13 anonim válasza:
nem tudom miért, jelzem 12 vagyok, és lány ezek a nevek tetszenek: Jin, Tonik ...
5/13 A kérdező kommentje:
2011. nov. 16. 18:30
6/13 anonim válasza:
Nekem tetszik a Kocka, szerintem maradhatna az. :)
7/13 anonim válasza:
Legény
Ebben benne van,hogy bár herélt,aztért még fiúból van,és olyan legényes,hogy extra külsejű..:D
8/13 anonim válasza:
nekem azt a hirdetést már 1x berakták a többiek hogy vegyem meg :D Szélvész
9/13 A kérdező kommentje:
jó. köszi mindienkinek. :) már csak az a kérdés hogy hogy tudom rávenni a szüleimet hogy megvegyék... :$
2011. nov. 16. 20:54
10/13 anonim válasza:
alacsony herélt extra különleges külsejű pinto. én ezt a nevet adnám neki. röviden hívhagynád ígyis: herélt külsejű :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!