Ha a főnököd azt kérné, hogy fényképezd le mobillal a szavazólapjaidat vasárnap, amin a fideszes egyéni jelöltet és a fidesz listát ikszelted be, majd hétfőn mutasd meg neki a képeket, mit tennél?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 17:56
11/19 anonim válasza:
kék ceruza -> Fidesz halvány X - > fotó -> radír
12/19 anonim válasza:
Szerencsére megtehetem, hogy ellenálljak efféle zsarolásnak.
13/19 anonim válasza:
Mit tennék? Elküldeném az anyjába, utána meg munka után lenne folytatása a parkolóban ennek az egésznek.
14/19 anonim válasza:
Ha érvénytelenné teszi, akkor ugyan a fidesznek nem lesz több, de az ő szavazata is ugrik. Az nem tudom lehet-e újat kérni. Lehet?
Hogy én mit tennék?
-Elküldeném a főnökömet a f***szba. Vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy nem sokáig kéne állást keresnem. De tuti perelnék miatta. Továbbá elküldeném a sztorit a sajtónak.
-Vagy lefotóznám üresen és photoshoppolnék egy x-et rá
-Vagy megkérnék egy fideszes ismerőst, hogy fényképezze le a lapját
15/19 anonim válasza:
Behúznám a fideszre, lefotóznám, aztán összefirkálnám, beadnám rontott szavazólapnak és kérnék másikat (erre 1x van lehetőséged) és arra ikszelnék, akire akarok.
16/19 anonim válasza:
Micsoda infantilis kérdés ez? Vagy egy szemétláda a főnököd?
17/19 anonim válasza:
Felmondanék és feljelenteném a p....ba ezt a férget. Úgyis kirúgna később, amiért nem a kedvencére szavazok.
18/19 anonim válasza:
Nekiállnék munkahelyet keresni.
19/19 anonim válasza:
Lefényképezném, ahogy behúztam a jobbikot.
Majd hétfőn megmutatnám neki, és várom hogy kirúgjon! (végkielégítés úgyis jóljön) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!