Az gáz, ha nem megyek el szavazni?
Nem azért nem megyek, mert telibesz*rom az egészet, hanem mert úgy érzem, hogy jelenleg nincs egy olyan párt sem, amelyiknek valóban lehetne hinni, és amelyiknek egyetértek a törekvéseivel. Mindegyik párt csak ígérget, szapulja a többi pártot, és konkrétan idiótáknak nézik a választópolgárokat. Tudom, hogy fontos lenne elmenni, hogy változtassunk a helyzeten, de egyszerűen nem érzem azt, hogy bármiféle változást el lehetne érni jelenleg.
Nagyon sokat vívódtam ezen , de egyszerűen úgy érzem, bárkire is adnám le a voksomat, az rossz döntés lenne. Ez lenne az első alkalom, hogy szavazhatok, és régebben nagyon vártam, mikor leszek 18, hogy szavazhassak, de egyszerűen most úgy érzem, egyik pártra sem akarok szavazni. :/
# 10/10 Időpont ma 18:02
"Ha otthon maradsz, akkor is szavazol. A Fideszre.
Meg sem adod az esélyt, hogy válassz, így hát "automatikusan" szavazol, ha otthon a fotelben csücsülsz."
Ez nem igaz, aki nem megy el az nem mond véleményt, tehát a fideszre sem szavaz.
# 12/12 Időpont ma 18:15
Te tényleg ilyen hülye vagy? Csak az számít fidezses szavaztatnak, ha valaki arra ikszel! Aki el se megy szavazni, az NEM a fideszt támogatja!
A fidesznek azért kedvez az alacsony részvétel, mert van egy nagyjából fix kétmilliós táboruk. Csak nem mindegy az hogy négymillió szavazatból az övék kétmillió vagy mondjuk hatmillióból. A százalékszámítás megy?
# 14/14 Időpont ma 19:52
Aki nem szavaz, az még mindig nem támogat senkit, az támogatja a fideszt aki rájuk teszi az ikszet. Ha igaz lenne amit mondanál, akkor a fidesz nem mozgósítaná a saját szavazóit, mert nekik úgyis az alacsony részvétel kedvez.
Ezzel a baromsággal csak a balos politikusok szoktak kampányolni...
Milyen sok határozott ember van itt aki megmondja a tutit. Én megmondom őszintén, hogy én nem vagyok ennyire határozott. Hogy miért is? Mert rohadtul nem tudom, hogy mi lenne a helyes és nem azért mert halvány fing fogalmam sincs a politika jelenlegi helyzetéről. Nem az vagyok aki minden nap nézi a híreket, de nagyjából tisztába vagyok, hogy mi a jelenlegi helyzet.
Azt látom, hogy szinte mindenki csalódott a Fideszben de észrevételem szerint ez a csalódás nem akkora mint ami anno az MSZP idején volt. De ez az én nézőpontom, ettől még lehet, hogy mások másképpen látják.
Tehát lehet itt vitatkozni, hogy mi lenne itt a jó megoldás, de itt kőkeményen bejött egy másik sztori is a képbe. Ez pedig nem más mint a Migráns téma. A jelenlegi állás szerint a FIDESZ az egyetlen párt aki eddig azt szorgalmazná, hogy a Migráns (alkalmazkodásra képtelenek) bevándorlásától elhatárolná Magyarországot. Ha jól tudom a többi párt pedig beengedné őket (Még a Jobbik is), de ha tévednék javítsatok ki. Lehet, hogy a Fidesz ezt csak azért állítja mert meg akarja nyerni a választást de ha belegondolunk eddig végig az mellett voltak, hogy a migránsok ne jöjjenek be, tehát meg van a valószínűsége annak, hogy továbbra is kitartanak ez mellett az állásfoglalás mellett. Gondolom nem kell részletezni, hogy miért is lenne rossz ha elkezdenének beözönleni ide. Meg kell nézni pl. Németországot.
#17, rosszul tudod. Ezt csak a Fidesz terjeszti, de valójában pl. a Jobbik sem támogatná, sőt, saját állításuk szerint az ő ötletük volt a kerítés, és még határőrséget is telepítenének oda.
Amúgy nagyon jó, hogy így összevesztek a kérdésem alatt, és lehülyézitek egymást. Szomorú, hogy manapság ezt hozza ki a politika az emberekből. Még mindig nem tudom, hogyan döntsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!