Holnap van-e lehetőségem szavazni a Star Wars Galaktikus Birodalomra, illetve Darth Vader-re?
Eddig távol maradtam a szavazásoktól, sohasem mentem el, de holnap mindenképpen ott szeretnék lenni és voksolni. Ennek oka pedig nem más, hogy átéreztem, milyen jelentős dolog a demokrácia! Én is úgy látom, hogy nagyon fontos, az emberek elmondhassák a véleményüket.
Azt azonban szeretném leszögezni, hogy igazi, való életbeli pártra nem kívánok szavazni, helyette inkább más jelölteim vannak: pártokat nézve "Star Wars Galaktikus Birodalom", egyéniben pedig "Darth Vader".
Kérdésem, hogy van-e erre lehetőségem? Szabad-e kitalált hősökre szavaznom? Amennyiben ez ellenkezik a szabályokkal, akkor NEM fogok szavazni.
Én még nem tudom eldönteni, hogy a Caldari Államra, a Shinari Köztársaságra, vagy a Lucian Szövetségre szavazzak-e.
Mostanában elterjedt egy kamuhír, hogy indulni fog a JJBP, azaz Jar Jar Binks Pártja, remélem tényleg kamu.
Ha más épkézláb jelölt nincs, akkor még szóba jöhet a Ferengi Föderáció, mert elegem van a szoci pártokból.
Felelős ember csakis a Köztársaságra szavaz. Ott sokszínűség van, gondoljunk csak a sokféle idegen faj képviselőire. Hogyan képviselné az ő érdekeiket az elnyomó Birodalom?
Meg kell akadályozni a Birodalom hegemóniáját, legyen akármennyi lépegetőjük, nélkülözze rendszerük akármennyire a demokratikus fékeket és ellensúlyokat, helyre kell állítani a jogállamot.
Ne engedjük, hogy szétlopkodják a Galaktikus pénzeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!