Hogyan tudnám nagyon butitva leegyszerűsítve elmondani?
Anya el szeretne menni szavazni,egyedül az fix nála hogy nem a fideszre,de nem tudja hogy milyen pártok vannak, és sok helyen hallja a jobbikosokat,viszont tőlem kérdezi hogy miben jó a jobbikos
Mit ígér mit tenne
Valaki leírná pár szóban
Megalapozott biztonság nélküli területre semmit sem lehet építeni...se jobb életkörülményt, se magasabb béreket, se egészségügyet, se oktatást, se semmit.
Az ellenzékek nem adták írásba programjukban, hogy betelepítést megakadályozzák csak azt, hogy együttműködnek Brüsszellel így vagy úgy írva, tehát azt teszik, amit mondanak nekik.Most ígérnek mindent, de felülbírálhatják kintről...
Cöhh...
Mert a FIDESZ nem hozott be egy rakás migránst a kötvényekkel, meg a többivel ugye? :D
Én a nagymamámnak azt mondtam hogy szavazzon a Jobbikra mert akkor jobb lesz.
Nálunk egyéniben a Jobbikos a legesélyesebb ellenzéki, viszont listáson MSZP-PM-re szavaztam. Nagymamámnak ez már bonyolult lett volna így annyit mondtam x-eljen a Jobbikra mert igazából a kettő közül mindegy melyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!