Ugyfelkapun lehet szavazni?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 6. 16:08
2/13 anonim válasza:
Már nem azért, de akik ilyeneket kérdeznek, azoktól megvonnám a szavazati jogot. És ez a kérdés még a jobbik eset. :D
3/13 A kérdező kommentje:
Nos, szerintem jogos a kerdesem. Mert ugyfelkapuja csak annak lehet aki azonositotta magat szemelyivel lakcimkartyaval. Szerintem a XXI. szazadban elvarhato lett volna hogy lehessen ugyfelkapun szavazni.
2018. ápr. 6. 16:36
5/13 anonim válasza:
Mondjuk annyiban igaz hogy vannak betegek vagy rokkantak akiknek nagy könnyebség lenne egy ügyfélkapus választási lehetőség. De van még sok másik eset is pl amikor valakit a cége kiküld pár hónapra a tengeren túlra és pont a választásokkor nem lehet otthon és így ő is tudna szavazni. Persze a többséget nem az ilyen emberek adják de egy jó gesztus lenne a lehetőség. A népesség összeírásakor is lehetett már az interneten adatokat megadni.
6/13 anonim válasza:
@5 a haldoklók minek szavazzanak?
Semmi következménye nem lesz rájuk nézve, akármit döntenek.
7/13 anonim válasza:
Ki beszélt haldoklókról? Pl lázas/influenzás/törött lábú/stb. De ha már említetted: Ha valaki halálos beteg annak is fontos lehet a gyerekei/unokái jövője nem?
De aki bele akar kötni az úgyis bele fog kötni mint te is. Remélem örömöt okoztam egy újabb belekötési lehetőséggel :)
8/13 anonim válasza:
És mégis, hogy biztosítod ügyfélkapunk keresztül, hogy titkos legyen a választás?
9/13 anonim válasza:
És attól még biztos,hogy az ül a gép előtt akinek joga van szavazni? Gondolkodj már, hogy lenne az biztonságos.
10/13 anonim válasza:
"Gondolkodj már, hogy lenne az biztonságos."
Oké... Majd kitalálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!