Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy ilyen rengete...

Hogy lehet, hogy ilyen rengetegen elmennek szavazni?

Figyelt kérdés

Olvasom vissza, hogy 50% volt a részvétel 4 éve meg most is 55%-öt mérnek. Mondom micsoda? Ennyi embert érdekel a politika???

Mindenhol azt hallom, hogy menj el szavazni, de nincs mire + nincs értelme. Aztán látom, hogy így is rengetegen szavaznak, az emberek fele !

2018. ápr. 6. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Aki nem megy el szavazni az is szavaz, ők ezzel a nem szavazással azt tolmácsolják, hogy nekik jó ez a rendszer ami van, nem zavarja őket Orbán Viktor és sleppje rendkívül korrupt politikája. Orbán pont ezt akarja, hogy ne menjenek el az emberek szavazni, mert az alacsony részvétel az ő malmára hajtja a vizet (neki ugye megvan a fix szavazótábora évek óta és ha kevesen mennek el szavazni, akkor ezzel a szavazótáborral simán nyer).

70%-nak legalább el kell menni és akkor végre le lehet váltani és be lehet börtönözni ezt a korrupt bandát (de az sem mindegy, hogy kire szavazunk, mert ugye nem kéne visszahozni a régi mszp-s szdsz-es szrháziakat).

2018. ápr. 6. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Ez nem a politikáról szól, amikor szavazni mész az a jövődről, a gyerekeid jövőjéről szól. Ma a politikában nincs olyan részvevő akiért adnék egy lyukas garast, de mégis mennem kell szavazni. Mert politikától függetlenül látom mi történik az országommal. A politikától függetlenül is érint mindenkit az egészségügy, a fizetések, a korrupció, a sajtószabadság. stb. Ezek miatt szavazok, nem a Gyurcsábyok meg az Orbánok két szép szeméért.
2018. ápr. 6. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Milyen rengeteg, ez nagyon kevés. ha 20% nem menne el azt megérteném, de hogy van 45% gyökér....
2018. ápr. 6. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

4 éve 62% volt a részvétel és most a várakozások 70% felettiek. Még a 70% is kevés. Nem rengeteg. Az ideális a még magasabb részvételi arány lenne. Aki nem akarja hogy 50%-60%-70% döntsön az ország sorsáról az menjen választani.

Ha téged nem érdekel az egész és mindegy hogy kik vezetik az országot akkor meg maradsz. Ilyen egyszerű. De kétlem hogy nem érdekel ha már feltettél egy ilyen kérdést.

2018. ápr. 6. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
2018. ápr. 6. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező te fideszes vagy. Akkor is, ha utálod a Fideszt.

Hogy ez miért van így, neked lehetetlen elmagyarázni. Innen különösen.

2018. ápr. 6. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azon csodálkoztam mindig, hogyhogy ilyen KEVESEN mennek el szavazni. Szerintem a normális az volna, ha az emberek 80-90%-a elmenne.
2018. ápr. 6. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Tudod anno emberek haltak meg azért, hogy Te is meg én is meg minden magyar ember most szavazhasson, mert a jövőnk függ ettől. De persze, dögölj otthon az ágyban inkább és szard le, hogy mi lesz veled, a gyerekeiddel, unokáiddal. Így egyszerűbb.
2018. ápr. 6. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:

28 éves vagyok és sose szavaztam most se fogok és a jövőben sem. A családomból sem szavazott még soha senki. Nem azért nem szavazok mert minden jó hanem azért mert már régen elegem van az összes roh_dt politikusból. A b_dös életben nem lesznek itt normálisak a fizetések csak ha kimegyek pl Németbe... A mostani kormányzásból leginkább a tandíjak érintenek amik minden évben emelkednek illetve csökkennek az egyetemisták létszáma is. De bar_mi sok mindent felsorolhatnék.

Lényeg hogy már réges-régen beleuntam az egészbe. Sz_r itt minden úgy ahogyan van. A pártoknál meg igencsak kevés a választási lehetőség vagyis ami valódi váltást hozna. A média is manipulálva van. Ami most van rendszer az meg a velejéig korrupt roth_dó hull_dék. De legalább a nyugdíjasoknak biztos f_sza....

Soros-terv migránsok kerítés bla bla bla..... Más probléma nem is létezik.... 1 zsák búza elég az embereknek még csak véletlenül se azon agyaljunk hogy hogyan lehetne 2 zsák búzája MO-nak. De a stadionok mindenért kárpótolnak mit panaszkodok nem is értem.

2018. ápr. 7. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!