Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért támogatják rendkívül...

Miért támogatják rendkívül sokan Soros Györgyöt?!

Figyelt kérdés

Én nem szeretek politizálni, de ez most nagyon foglalkoztat engem és kíváncsi vagyok hogy a gyakorikérdések felhasználóknak mi a véleménye erről.

Szóval ugyebár Sorosnak az a terve hogy le akarja bontani a határzárakat és beengedni a migránsokat, hadd özönöljenek el minket. Én azt nem értem hogy ezt a tervet miért támogatja rendkívül sok MAGYAR ember. Gyakorlatilag Magyarország valószínüleges megsemmisülését támogatják akik a Soros tervet támogatják. Meg azt sem értem hogy miért utálják olyan sokan Orbán Viktort. Ha nem ő lenne a miniszterelnök, Soros már rég nyert volna és elözönlöttek volna minket a migránsok!

2018. ápr. 6. 11:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%

Vicces végigolvasni a sok ballibes marhaságot.

De unalmas is egyben.

2015-óta mindig le vagytok maradva a szöveggel, mert az élet már előtte megcáfolt titeket.

de persze lehet a homokba dugni a fejeteket, csak tessék!

Jött először, hogy nincs migránsválság, azt csak a fidesz találta ki - erre átment rajtunk 200 ezer illegális migráns.

Nincs összefüggés az illegális migráció és a bűnözés, terrorizmus között - a terrortámadásokban több százan haltak meg azóta és szinte inden hétre jut egy késelés, támadás. Az elsőnél még mindenki felvonult, hogy ő sem lesz Csárli, most már csak automatikusan megy az együttérző duma és lapozzunk.

Jött a szöveg, hogy nincsenek is no-go zónák - azóta már Merkel is nyilatkozott s számukról és hogy egyre több lesz belőle.

Jöttetek azza, hogy szó sincsen kötelező kvótáról, csak a fidesz újabb hazugsága - azóta már a számlát tervezgetik azok miatt, akiket kötelezően nem voltunk hajlandóak befogadni.

Ment a duma a civil szervezetek ártatlanságáról, a soros emberbaráti segítségéről - azóta tényként került napvilágra, hogy a líbiai partoknál az embercsempészekkel dolgoztak össze a "civil"szervezetek hajói, hogy soros azért pénzelte őket, hogy a törvények kijátszására segítsék a migránsokat és már abban is megbuktatok, hogy mindez nem soros műve, pár napja hangfelvételen hallható, ahogy soros egyik embere éppen azt mesélgeti, hogy mindezt soros szimpla haszonszerzésből támogatja.

Szóval már nagyon unalmasak vagytok.

Csak az a baj, hogy a ti hülyeségetek nekünk és a mi gyerekeinknek ugyanúgy fog fájni, mint nektek, ha sikerül soroséknak amin dolgoznak.

Nem gondoljátok, hogy ha már nagyban megy az emberkísérlet a szomszédos országoknban és mi eddig sikeresen kimaradtunk belőle, akkor érdemes lenne megvárni az eredményét, mielőtt mi is beszállunk kísérleti egérnek???

2018. ápr. 6. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Szóval ugyebár kérdező, Sorosnak nem ez a terve. De bárkire rá lehet fogni bármit, ha te elhiszed. Márpedig te hívő lélek vagy, az Istennek kevésbé hiszel, mint Orbánnak.

De nem kívánlak meggyőzni, mert nem értenéd. Hogyan érthetnéd, ha csak Orbánra figyelsz. Tedd hát, de tudd: nagyon sokan, egyre többen tudják, miattad, az ilyenek miatt megy rosszul a soruk. És nem tudni, a gondolás után mit tesznek.

2018. ápr. 6. 15:36
 13/15 anonim ***** válasza:

De 12-es, itt ő saját maga mondja ezt nem Magyarországra, hanem Európára nézve.

https://www.youtube.com/watch?v=XPVJXe_olGI

Láttam régebben olyan videót, ahol angolul mondta el mindezt és igen, ezt mondta az öreg, ha esetleg valaki azt hinné, hogy mást fordítottak le magyarra.

2018. ápr. 6. 19:30
 14/15 A kérdező kommentje:

#8-as válaszoló

az marha nagy jótékonykodás, hogy beengedi a migránsokat ezzel gyakorlatilag a biztos pusztulásba sodorva a SAJÁT HAZÁJÁT, A SAJÁT NÉPÉT!!!

Azért azt megjegyezném azoknak akik itt mind egyértelműen Orbán ellenesek (tisztelet a kivételnek) hogy (bár a kérdést még a választások előtt írtam ki ezt a választ már a választások után írom) még is csak tudhatnak valamit Orbánék mert az ország elsöprő többsége még mindig józanul gondolkodik és inkább választja Orbánt és a migráns mentességet mint az ellenzéket és azt hogy ellepjenek minket a migránsok. Mert gondoljunk bele, ha egyszer Orbán nyugdíjba vonul és más miniszterelnök után kell néznünk és még mindig napirenden lesz a migráns probléma akkor vajon mi lesz?! Sajnos nagyon félek attól hogy nem nagyon lesz méltó utódja Orbánnak hanem jön egy az ellenzékkel egy nótát fújó barom, elözönlenek minket a migránsok (mert majd beengedik őket) és akkor Magyarországnak annyi lesz!!!

2018. ápr. 10. 10:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Az ország többsége még gondolkodik, ezért NEM voksol a Fideszre.

És igen, Orbán tud valamit: felvásárolni és manipulálni a médiát, hogy a sok tájékozatlan mást se halljon, csak a mingránsokat és rájuk szavazzon.

Az IQ haranggörbe bal oldali, gyengébb része szavazott döntően a Fideszre.

2018. ápr. 10. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!