A Fideszre döntően tényleg csak az idős, nyugdíjas korosztály szavaz?
Vannak ezek a városi legendák, minthogy a kivándoroltak mind ellenzékiek. Ehhez képest ismeretségi körömben 80% fideszes.
2-3 éve nem látott emberekkel a napokban futottam össze "véletlenül".
Aztán, hogy a fiatalok nem a Fidesz mellett állnak. Ja, látszott az átszavazók során, meg tapasztalom a környezetemben, hogy de. Azért, mert van 6-800 db CEU ivadék, a többi még más elvű. Teljesen "spontán" botlottam bele több határon túli, szintén mind fiatal ismerősömbe is
a hétvégén, meg kint melózó fideszes rokon srácok is tök véletlenül nem húsvétra, hanem egy héttel később látogattak haza gondolom. Ez a sors fintora, fatális véletlen :)
Statisztikák nem állnak rendelkezésemre, csak magánszemélyként szerzett, szubjektív tapasztalat:
Zömmel fiatalokkal dolgozom, mindegyikük ellenzéki.
Egyetlen olyan embert ismerek 40 év alatt, aki Fidesz-szavazó. Általában azt látom, hogy akik sokmindentől félnek, azok szavaznak a Fideszre.
40 évesként már 5 országgyűlési választáson vettem részt, mindegyiken azt mondta az aktuális ellenzék hogy a kormány lop, de ők majd nem fognak. Lehet hogy egy 20 évesnek ez a szöveg még hihető, de miután 5x szembesülsz az ellenkezőjével, most már ne jöjjön nekem ezzel senki. Különösen, hogy a baloldal még a külföldet is kiszolgálná (hagyná lopni), az pedig nagyságrendekkel többe kerül.
Ráadásul a 'baloldal' hangoztatja milyen szegények a magyar emberek, egyidejűleg állítja hogy mindenkit el tudnánk tartani a 3. világból aki jönni akar, vagy iderakják. Nincs itt valami ellentmondás? Úgyhogy inkább amondó voltam, hogy amíg ballibék eldöntik hogy tök csóró az ország, vagy már mindenkit felvet a pénz - inkább pihenjenek még 4 évet ellenzékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!