Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye tisztában van vele...

Ugye tisztában van vele mindenki hogy egy bevándorló/migráns sem kíván Magyarországra jönni?

Figyelt kérdés
Szeretném látni ezen a portálon, így névtelenül milyen arányban vannak azok akik elhiszik hogy Magyarországra komolyan szeretnének migránsok letelepedni. Nincsenek ők meghuzatva, nem jönnek egy elmaradott, kelet európai országba, amiről nem is hallottak eddig. De sajnos ezzel senki sincs tisztában itt, elérte a kormány a célját, ebben az egyben minden egyes magyar egyetért hogy a migránsok ide akarnak jönni, meg kell akadályozni ezt, és azt hiszik ez egy valós probléma, pedig nem. (Fidesz szavazók, és nem fidesz szavazók egyaránt ahogy hallottam). De csak gondoljon bele: Ön, ha tegyük fel egy új kontinensre költözne, mondjuk az amerikai kontinensre, inkább az USA-ban, Kanadában (fejlett országokban), vagy inkább például Mexikóban telepedne le? Szerintem egyértelmű hogy mindenki jót akar magának, és a lehető legjobb helyre próbál menni. Csak átutaznak, nyugodjon meg mindenki, ide senki nem akar jönni önszántából, innen csak elmenekülnek, a magyarok is tömegesen mint látjuk. És nem kifejezetten erre a kormányra vonatkozik, az összes pártra igaz, ugyanis ez az a téma amiben -mint említettem- minden magyar egyetért, szerintem tévesen.

2018. ápr. 5. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akkor a degenerált eu-s főnökeid minek akarják a kvótával kikényszeríteni, okoska? :D

Most, hogy felböfögted a migrácslover propagandát csak kifizetnek már esetleg. ;)

2018. ápr. 5. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

"Talán nem vagyunk elmaradott ország?"

Nem.

2018. ápr. 5. 21:08
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Én pedig azt nem értem,hogyan lehet valaki egyrészt olyan elmeroggyant naiv,hogy párhuzamot vonjon önmaga,vagy bármelyik kulturáltabb európai szellemi képességei/igényei és egy egyszerű kecsketoló között...

(a jómúltkor pl. a Berlini állatkertben kapcsoltak le egyet,mert látogatási időben betámadott egy pónilovat)

szóval,ha meg is kapja az alapkiképzését az országok gazdasági állapotából,nem biztos,hogy képes felfogni ha nincs viszonyítási alapja...

másrészt tehát,ha a kvóta nem is létezne,nekik ez az ország is ugyanolyan hawaii...miért képzeli akkor bárki,hogy pont ide ne jönnének,ha már mindenhol ott vannak?

és akkor az esetleges gyenge kormányhatalom adta lehetőségekről még nem is beszéltünk,hogy az iszlám tömeggel mennyi terrorista jönne ide pont az elhelyezkedésünk miatt...vagy mi a biztosíték rá,hogy a határőrség visszaállítása helyett Vona pl. nem inkább az arab erőket engedné be?...na én már ezért sem hiszek senkinek.

2018. ápr. 5. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Magyarország is megfelelő nekik, már az is hatalmas előrelépés a sivatag után, ahol még a fű sem nő és segélyt sem osztogatnak a gyereket száma után
2018. ápr. 5. 21:37
 15/16 anonim ***** válasza:
64%

Persze, hogy még Magyarország is jó lenne ezeknek a "kultúrnépeknek"!

A legtöbbje szeretne így "nyomorogni" attól függetlenül, persze nyugatabbra jobb a szociális háló, így nyilván az csábítóbb, mert kérdőjelezhető, hogy annyira a munkaerőpiacon szeretnének tevékenykedni.

2018. ápr. 5. 21:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

7.

"Semmiféle betelepítésről nincsen szó."

Hé, ezen már túl vagyunk. Olyan másfél éve írogattak ilyeneket páran. Ma már nem menő.

2018. ápr. 6. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!