Ugye tisztában van vele mindenki hogy egy bevándorló/migráns sem kíván Magyarországra jönni?
Okoska!
Az egy dolog, hogy ők hol akarnak letelepedni. Azt mindenki tudja, hogy nem itt. Ott a gáz, hogy ezt nem ők döntik el. Egyrészt azért, mert az osztrákok és a németek is visszaállították a határellenőrzést, szóval most nem működik már az ami 2015-ben volt, hogy bejöttek, a másik oldalon meg kimentek. Hiába akarnak továbbmenni innen, nem fognak tudni mert az osztrákok nem engedik már őket. Ahogy mi sem. Hála Istennek. Másrészt meg akiket kvóta szerint elosztanak, azok oda mennek ahova küldik őket. Ha a kis Abdulnak azt mondják, hogy Magyarországra kell mennie, akkor Abdul hiába siránkozik meg lázad majd, hogy ő nem akar "egy elmaradott, kelet európai országba" menni, akkor is oda fog menni. Egyébként meg gyönyörű, ahogy a saját hazádról beszélsz. Ha szerinted Magyarország egy "elmaradott, kelet európai ország", akkor miért nem mész el innen a francba? Neked is jobb lenne, lehetnél te is bevándorló egy fejlett nyugati országban (mondjuk WC-t takaríthatnál mint a kivándorló magyarok 90%-a), nekünk meg nem kéne egy ilyen kis pöccsel egy országban élnünk. :D Mikor csomagolsz?
Hát akkor minek akarják iderakni őket?
Egyébiránt ha Nyugatra mennek én akkor sem vagyok nyugodt.
Tegyük fel, hogy neked van igazad és senki nem akar idejönni.
Akkor miért zavar annyira, hogy törvényt hoznának ellene, hogy kijelentik, nem engedünk be illegális bevándorlókat?
Akkor miért akarnak perrel, fenyegetéssel, zsarolással rákényszeríteni minket a kötelező kvóta elfogadására?
Akkor miért tiltakoznak odakintről a ballibek a kerítés ellen?????
Ha az én házam olyan ótvar, hogy senki nem akar belemenni - akkor kit érdekel, hogy mekkora kerítéssel akarom megakadályozni, hogy bemenjenek?
Egyszerűen kikerülik és kész, nem????
Pontosan a nagy tiltakozás, kényszerítősdi bizonyítja, hogy igenei van mitől tartani és igaza van annak, aki ezeket a tiltásokat akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!