Mi az istenre kap Vona Gábor bruttó 1.2 millió Ft-ot?
Jobbikos vagyok, támogatom a pártot, bírom Vonát, stb, de ezt nem értem és nem is értek vele egyet.
Bruttó tiszteletdíj
642 338 Ft
Választókerületi pótlék
649 320
Valaki magyarázza már el, hogy ez hogy is van. nem is kormánypárt, nem nyert sehol sem mint egyéni. Nem ágom.
Orbánnak is töredéke a fizuja ennek. Még a novák előd is többet kap kb mint orbán.
nem vágom.
Bajnai 3 havi végkielégítéssel (4milka) távozott.Gondolom az nem zavar téged.
Mellesleg ezek a fizuk európai viszonylatban nevetségesnek tűnnek, 3000 eurót egy jobb mérnök simán megkap Nyugat-Európában.Akkor képzeld el a parlamenti képviselők mmenyit kaphatnak.
Mondjuk én Vonától nem sajnálom a pénzt, tényleg látni rajtuk hogy igyekeznek, jó nézni ahogy oltogatják a többieket.
Mert a gengszterváltáskor nem lettek akasztás közben főbelőve.
"MDF: a nyugodt erő"
Ugye ismerős ?
Hülye birkák hagytátok hogy a nyakunkon élősködjenek.Szívjuk is a levét 20 éve.
"Nézd meg azt a senkiházi LMP elnököt, eddig még semmit nem tett le az asztalra, a fogyatékos megjelenése nem is a parlamentbe való!"
Hát én nem tudom, Vona mivel csinált eddig többet mint Schiffer...(Jó, többet hőbörgött meg nagymagyarkodott....) Szerintem az LMP frakció jól működik, és eddig az elvárások szerint politizál. Valakit meg a külseje miatt így kritizálni igazán mély ostobaságra vall.
"Ezeket a kamu számokat honnan vetted álruhás szoci barátom?"
Na, ismét egy lobbikos díszparaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!