Mennyire hihetünk az eurostat egészségügy állapotát bemutató jelentésének?
Ha igaz a jelentés, akkor 2015-ben EU szinten a béka segge alatt voltunk. Mondjuk én nem tapasztaltam radikális változást az azóta eltelt időben sem.
"Magyarországon az egészségügyre egy főre számítva 252 278 forint jut, ami több mint 1 millió forinttal kevesebb, mint például nyugati szomszédunknál, Ausztriában."
Az is előfordulhat, hogy ez a jelentés is a Soros terv része mely csorbítani akarja a kormány erőfeszítéseit.
nem ez hiteles csak nem érted hogy működik az egésszégügy finanszírozása. Azt GDP százalékokban mérik nem tudom most mennyi azt hiszem 7-8% megy az egészségügybe a többi úniós tagország is hasonló százalékban költ erre.
Persze felmerül benned a kérdés akkor miért a nagy külömbségek , hát azért mert az osztrák GDP a magyar 3 szorosa stb
"...gyarmattartó nyugatot..."
Hát igen! A Ferenc József földről származó jég sokat lendített Ausztrián!
"Mennyire hihetünk az eurostat egészségügy állapotát bemutató jelentésének?"
Semmennyire. Az oktatást mérő PISA jelentés óta tudjuk, hogy csak azoknak a jelentéseknek hihetünk, amik nekünk kedveznek és azokat tartjuk csak hitelesnek. Az összes többi sorosbérenc, migránssimogató mérés.
A hitelminősítők is ha felminősítenek minket, akkor a barátaink, ellenkező esetben sorosbérencek azok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!