Soros György valóban arra jött rá, hogy az Alaptörvényünk érvénytelen?
Hát én is hülyeségnek gondoltam eddig, csak most szembesültem vele, hogy ez alkotmányjogászok, alkotmánybírák álláspontja, nem csak ilyen fideszellenes hülyeség.
Soros Györgynek pedig azért lehet jó fegyver a Fidesz ellen, mert ha az Alaptörvény közjogilag érvénytelen akkor az 2011-től a törvényeket, jogszabályokat sőt Magyarország kormányát is vonja maga után.
Megint egy baromság, ne dőlj be neki!
Közölnek egy ostobaságot, hogy érvénytelen az alaptörvény, mert szerintük nem megfelelő - majd ezzel az indokkal érvénytelennek is tekintik, ennyi.
Mintha közölné, hogy a jelenlegi KRESZ érvénytelen, mert a
legutóbbi módosítása szerinte erőszakosan a közlekedési rend megtámadására irányult, mivel megváltoztatta az érvényben levő szabályokat - tehát az érvénytelen KRESZ miatt neki nem is kell azt betartania, csak a régit.
Szóval baromság.
Az alkotmány módosításának meg van szabva a módja és lehetősége. Ezzel éltek is és szinte évente volt a rendszerváltás óta ilyen módon valamiféle módosítása.
Amikor az Alaptörvény készült, akkor pontosan ugyanazokat a szeabályokat tartották be és a parlament pontosan ugyanúgy fogadta el a változást, mint előtte a többit.
Csak kicsit nagyobb változtatás volt. Ennyi!
Egy újabb soros féle kamu, ne hagyd, hogy hülyére vegyenek vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!