Valóban sokkal nagyobb lesz az átszavazási hajlandóság idén, mint 2014-ben (az ellenzéki szavazók közt)?
Nem hiszem, hogy tömegek tennének máshová x-et, csak mert a felsőbb pártutasítás ezt kívánja!
Balosoknál ez lehet megszokott és elvárt, de ezt tudjuk hisz gerinctelen identitászavaros az összes vezetőjük.
Jobbos nem szavaz balra!
"az egyéni képviselőkről. tehát az adott kerületben levő legesélyesebb jelöltre kell szavazni,"
Nocsak! KELL szavazni?
Hát el ne várják már, hogy csak azért szavazzak egy ismert szaralakra, (ne pedig egy általam is személyesen ismert számomra szimpatikus jelöltre) hogy leváltsunk egy másikat!
Ahogy az utolsó mondja:
Vicc, hogy az MSZP-DK beszél a kormányváltásról, amikor az előbbi 15%-os, az utóbbi pedig 8%-os párt... Ketten együtt haladják csak meg a Jobbik 20% körüli népszerűségét. Néhány kutatásban még az LMP is népszerűbb a DK-nál, 10%-ra is mérték már. Egy LMP-Jobbik összefogás számomra sokkal szalonképesebb, mint egy MSZP-DK. Mindig is utáltam Gyurcsányt, sose fogok rászavazni vagy a pártjára. 2010-ben még FIDESZ-es voltam, de olyan ámokfutásba kezdtek, hogy 2013-ra erősen FIDESZ ellenes lettem.
"sok jelölt vissza is lép/lépett"
Nem érzik, úgy, hogy ezzel a tettükkel arcon csapják a saját szavazóikat?
Mert hiába lép vissza a "másik javára", ha azt a mukit nem szeretik (mint ember) sose fognak rászavazni. Max azok a gumiemberek, akik elvtelenül, gerinctelenül ide juttatták az országot!
"Talán nem csak pofázni kéne a sok balosnak a kormányváltásról, hanem melléállni a legerősebb ellenzéki pártnak, a Jobbiknak, és akkor lehet kormányt váltani! Csak az a baj, hogy ezek nem kormányt váltani akarnak, hanem mindegyik a saját szar gittegyletét akarja bejuttatni, a négy éves ciklus alatti képviselői fizetésért. Megélhetésiek."
Aha, csak éppen Budapesten az összes körzetben a baloldal vezet. Ha ebben a 18 körzetben visszalép a Jobbik akkor joggal várhatod el, hogy a baloldal is tegyen valamit a Jobbik javára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!