Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek többsége miért nem...

Az emberek többsége miért nem képes többre egymás sértegetésénél, ha politikáról kell vitatkozni?

Figyelt kérdés
Bele értve az itt válaszolgatókat is.
2018. ápr. 1. 23:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Utolsó: senki nem azt mondta hogy korrupció 2010 óta van, hanem hogy azóta rekord mértéket öltött.

Illetve a jobboldaliak a baloldalban két dolgot látnak: MSZP, amit még a baloldaliak nagy része se akar kormányon látni és Soros, amit bárkire és bármire rá lehet húzni, ha ellenkezik a kormány nézeteivel. És ezeket az egyébként semmilyen valós háttérrel nem rendelkező állításokat, amelyekre a kormány mocskolódásán kívül semmilyen bizonyíték nincs, tényként kezelnek és ha valaki ( mint most én ) azt mondja hogy ez nem így van, akkor ő lesz leértékelve, illetve rá fogják ráhúzni hogy "mocskos libsi", "sorosista", "mocsok komcsi". Nem pedig azt fogják mondani hogy "hmm, lehet igaza van és tényleg semmilyen bizonyíték nincs arra, amit a fidesz állít az ellenzék és Soros kapcsolatával kapcsolatban".

2018. ápr. 3. 06:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért vannak kivételek.

Miért ilyenek az emberek, neveltetés vagy annak hiánya.

2018. ápr. 3. 06:42
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Írjátok itt páran, hogy a fidesz szavazók bármelyik vitában azonnal komcsiznak, libsiznek, stb.

Most körülnéztem, visszaolvastam jópár kérdést, választ. Sok példát találtam, nagyon sokat, ahol igazából nem volt vita, semmi nem volt, hanem a kérdező kiírta a provokatív kérdést "fideszes szavazók, mit szóltok a..." kezdettel, amire automatikusan, kinyilatkoztatás formában érkeztek az ellenzéki válaszok, narancsdroid, fideszbirka, agymosott, agyhalott, orbánhitű, narancsködös, nevárjgondolkodástfideszestől, orbánnyalonc, stb kifejezésekkel tarkítva. Ebből tömegével van az oldalon, míg libsizős válaszért igen mélyen bele kellett túrnom.

2018. ápr. 3. 07:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Mert az ilyen ember buta, és gyenge, nem tudja uralni az érzelmeit, nem tud józanul gondolkodni, de pláne nem látja át az élet lényegét, de még csak nem is keresi, vagy sejti. Így megragad ezen a szinten hogy hagyja magát felidegesíteni és átkozódni kezd.

Szerintem ez uncsi és full önromboló.

2018. ápr. 4. 09:07
 15/15 anonim ***** válasza:
13-jól látod
2018. ápr. 4. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!