Mit lehet akkor tenni, ha a baloldali (nem írom le, milyen) történelem tanár mossa a lányom és iskola társai agyát az órákon?
Ebbe mi az agymosás a migránsokon kívül?
Ne már azt tanítsa a gyereknek hogy a föld (majdnem)gömbölyű mert kedves szülő szerint lapos.
Szólsz az igazgatónak.
Függetenül attól, hogy igazat mond vagy sem, nem óra alatt kell politizálni.
Írják itt páran hogy a tanár ne politizáljon.
TÖRTÉNELEM tanár mint a kérdésben is szerepel, a történelem 90% a politika, akkor ne tanítsa a gyerekeket?
szüntessük meg a történelem tanítását?
Még én is tanultam az iskolában orbánról, a rendszerváltás kapcsán szerepelt a tananyagba, "a kisztitkár aki ultraliberálisan lázong a rendszer ellen"
Az hogy ultraliberálisból kiégett kommunistává vált az nem a töritanár hibája, ő csak oktat mivel ez a munkája.
"a történelem 90% a politika, akkor ne tanítsa a gyerekeket"
Objektíven!
Tudom ez egyeseknél elképzelhetetlen.
Mert akkor is innád istenített vezetőd szavait, ha kiderülne róla, hogy a gulágra küldi a gyerekeid.
"a történelem 90% a politika, akkor ne tanítsa a gyerekeket"
Objektíven!
Tudom ez egyeseknél elképzelhetetlen.
Mert akkor is innád istenített vezetőd szavait, ha kiderülne róla, hogy a gulágra küldi a gyerekeid."
Vezetőm? kire gondolsz kedves válaszoló? Jól gondold meg.
No nem fenyegetésből gondold meg jól csak fogadok akkora bakot lősz hogy szétröhöghetem majd magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!