A taktikai szavazás az igazából spekuláció, igaz?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy képletek alapján próbál egy adott helyzetből előnyös, profitáló eredményt kihozni.
Mint ahogy Mr. Soros, a spekuláns.
Szóval, aki spekuláció szerint szavaz, a morális indíttatásai helyett, az a Sorosféle alapon politizál, nemde?
2018. ápr. 1. 22:02
2/7 anonim válasza:
Ennyire betojt a FIZESD a taktikai szavazástól?
A következő választásra már lehet olyan törvényt hozni, ami ezt megtiltja, de addig valahogy el kellene jutni...
3/7 A kérdező kommentje:
Ez aztán gyors, átgondolt válasz, köszönöm.
2018. ápr. 1. 22:05
4/7 anonim válasza:
Nem. De érdekesebb kérdés, hogy ha az lenne, akkor mi van?
5/7 A kérdező kommentje:
Érdekelne, hogy miért volt törölve másik talán 3 válasz, és az válaszom rá, hogy megköszöntem a válaszaikat avval, hogy tanulságosak.
Semmi ok nem volt a törlésre.
2018. ápr. 1. 22:59
6/7 anonim válasza:
Nem szégyellem bevallani, az nekem q.rvára profitáló lenne ha a fidesz az összes barmával a történelem szemétdombjára kerülne.
7/7 A kérdező kommentje:
7.
A fene egye meg, tudtam, hogy valamit kifelejtettem. Pedig úgy igyekeztem, hogy sikerüljön még egy-két helyesírási hibát is belesűríteni.
Majd legközelebb.
2018. ápr. 1. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!