Hogy viszonyuljak a szüleimhez, amiért a fideszre fognak szavazni?
"Annyira én sem vagyok benn a politikában, csak az utóbbi 1 év verte már ki a biztosítékot, azelőtt nem is foglalkoztam vele."
"Az még nem fordult meg a fejedben, hogy ők látják jól és te vagy a sügér?"
"Egy másodpercre sem."
Tehát te mondjuk egy éve érdeklődsz a politika iránt, ők viszont évtizedek óta figyelik, hogy mi megy. Ez a különbség.
Egyébként meg már megvan, hogy hogyan viszonyulsz: nem akarsz emiatt veszekedni velük, nem akarod meggyőzni őket, ilyesmik. Akkor mi a kérdés? Az, hogy hogyan érezd magad emiatt? Azt nem tudod akaratlagosan irányítani. Inkább figyelj oda a politikára huzamosabb ideig, évekig, és közben legyél nyitott: egyfolytában legyen ott benned, hogy lehet, hogy igenis nekik van/volt igazuk.
Mennének a korrupció ellen.
Az jó.
"Az ellenzék ... a korrupció ellen mennének, amit aki tagad, annak elmegyógyintézetben, ha benne van a nerben akkor meg börtönben a helye."
Neked meg valami jósdában, ha tudod előre, hogy mit fognak csinálni. A szöveg csak szöveg, abból mi következik? És mire alapozva döntöd el, hogy kinek higgy?
Gondolod, hogy ha eddig nem érdekelt a politika, most hirelen egy év alatt kiképezted magad történelemből és gazdaságpoltikából, esetleg visszamenőleg minden egyes intézkedésnek, pártnak utánanéztél? A kommunizmustól kezdve, rendszerváltáson át? Mert onnan nyúlik ide a dolog. Biztos vagy benne, hogy százszázalékig értesz mindent?
És biztos vagy benne, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!