Szerintetek gyengülhet a fidesz népszerűsge a cigány ellenes kijelentések miatt?
Figyelt kérdés
Már nyíltan sértegetik a magyarországi cigányságot. Sajnos ott tartunk, hogy magyar állampolgárokat bélyegeznek meg. Valamint ami még csökkentheti a fidesz népszerűségét, hogy gyengén szerepel a nemzeti válogatott, és hogy Orbán az ellenzéken elégtételt akar venni a választások után. A fidesz mára egy szélsőjobboldali párt lett. Ezen nincs mit szépíteni.2018. márc. 30. 12:28
1/7 anonim válasza:
Leht, de hogy a farkas flóriánt védő orbán amiatt csökken a népszerüségük az biztos.
2/7 anonim válasza:
:D Hát ezeken jót röhögtem. Mindenki más meg azzal jön, hogy minden cigány majd a Fideszre szavaz. Én pont azért is szavazok rájuk, mert várom az elégtételvételt, az ellenzéki mocskolódás már átlépett egy határt. A Soros-huszárok ellen nem lehet elég határozottan fellépni. És remélem, ennek is lesz következménye:
3/7 anonim válasza:
Ha szidják őket az a baj, ha krumplit osztanak nekik akkor az. Na ezért nem nyertek soha, lúzer ellenzék!
4/7 anonim válasza:
A cigányokhoz már csak az jut el, hogy a Jobbik megint rasszista volt és gyűlöletet keltett ellenük. Nem is fogják fel, hogy a Fidesz volt az kivételesen. Szűk a keresztmetszet a tudatukban, egyszerűen nem megy át az infó.
5/7 anonim válasza:
Nem volt cigány ellenes kijelentés. Hallottam a vonatkozó Lázár szöveget. Tényt közölt, nem beszélt senki ellen.
6/7 anonim válasza:
Pár "szélsőségesebb" szavazat meg juthat nekik cserébe.
Nem ezek fogják megnyerni nekik a választást!
7/7 anonim válasza:
Lázár tényekről beszélt. A tényeket kéretik tudomásul venni!
Amúgy meg nem tudom, miért várnák el a cigányok, hogy finomkodjunk velük, amikor ők cseppet sem finomkodnak mivelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!