Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a fideszre fog szavazni...

Aki a fideszre fog szavazni miért teszi?

Figyelt kérdés

Nem vitát szeretnék generálni csak egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért akarná bárki is, hogy továbbra is Orbán legyen a miniszterelnőkünk?!

Ti szeretitek, hogy egy sima látásvizsgálatra 3 hónapot kell várni? Titeket nem zavar, hogy lassan több stadion lesz, mint óvoda? Mert az átlag magyar ember nem vállal gyereket,nincs mire. A szülészetek tele vannak roma nőkkel, szinte keresni kell, hogy magyart találjunk. Titeket nem zavar, hogy a gyerekek úgy le vannak terhelve, hogy a 9 éves húgomat nem is tudom mikor láttam utóljára játszani iskola után, mert annyi házi feladatot kapnak, hogy este 8ig tanul? De mit tanítanak nekik? Semmi értelmeset. A menza kajáról már ne is beszéljünk.

A fidesz megszüntette a munkanélküliséget? Komolyan? Mert én azt látom, hogy körülöttem az emberek 10-12 órákat dolgoznak bejelenetés,szabadság, táppénz nélkül, mert olyan sok a járulék utánul, hogy csak nagyon kevés vállalkozó jelenti be őket rendesen. Amúgy meg mindenkinek 4 órás bejelentés vagy napi bejelentés jut. De örüljenek, hogy dolgozhatnak. Köszönjük fidesz.

Titeket komolyan nem zavar, hogy szinte nincs olyan család, ahol legalabb egy fő ne ment volna ki külföldre? Nem érdekel titeket, hogy családok szakadnak szét,mert a fiatalok itthon csak a kilátástalnságban lehetnek biztosak? Szerintetek ez így rendben van?

Nem szeretnék belemenni a migránsügybe, de ti komolyan nem veszitek észre, hogy hazugság az egész? Hogy a fidesz csak ezzel próbálja a rengeteg szörnyűséget targatni, amit az elmúlt 8 évben tettek?

Igen, minden kormány lop. De nem mindegy mennyit és hogyan!

Komolyan kérdezem,hogy titeket ezek a dolgok nem zavarnak, szerettek egy ilyen országban élni?

Mert én szeretem Magyarországot, szeretnék itt megöregedni, szeretnék ITT családot alapítani, de ez ma lehetetlenség.

2018. márc. 29. 21:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
51%

Ti szeretitek, hogy egy sima látásvizsgálatra 3 hónapot kell várni?

-Soha nem kellett még egyetlenegyszer sem 3 hónapot várnom látásvizsgálatra. Akárhányszor voltam, mindig megvizsgáltak aznap4

Titeket nem zavar, hogy lassan több stadion lesz, mint óvoda?

-Ez túlzás és csúsztatás. Nincs több stadion, mint óvoda, és még hogyha még egyszer építene ugyanennyi stadiont a Fidesz, akkor is kevesebb stadion lenne, mint óvoda. Az, hogy ennyi stadion épül, természetesen zavar, és szerintem is jobb helyre mehetne az a pénz.

Mert az átlag magyar ember nem vállal gyereket,nincs mire

-Ezt már leírták fentebb, hogy nem így van. Az évente született gyerekek száma folyamatosan nő

Titeket nem zavar, hogy a gyerekek úgy le vannak terhelve, hogy a 9 éves húgomat nem is tudom mikor láttam utóljára játszani iskola után, mert annyi házi feladatot kapnak, hogy este 8ig tanul?

-Nem, mert túlzás! Nem tanította meg nekik senki, hogy első a munka és a kötelesség, utána a szórakozás... Kíváncsi lennék, hogy miközben tanul, mellette be van-e kapcsolva a fb akár a gépen, akár a telefonján, vagy a tableten, és ha be van, akkor mennyit?

De mit tanítanak nekik? Semmi értelmeset.

-De igen, tanítanak értelmes dolgokat is, de sajnos sok feleslegeset is. De ez így volt 2010 előtt is.

A fidesz megszüntette a munkanélküliséget?

-Ilyet soha senki nem állított

Titeket komolyan nem zavar, hogy szinte nincs olyan család, ahol legalabb egy fő ne ment volna ki külföldre?

-De, van olyan család, akinek egyik tagja sem ment ki külföldre... Pl. az enyém, de úgy kb az ismeretségi köröm 90%-áról is elmondható ez.

Nem érdekel titeket, hogy családok szakadnak szét,mert a fiatalok itthon csak a kilátástalnságban lehetnek biztosak? Szerintetek ez így rendben van?

-Itthon is lehet boldogulni, csak meg kell érte dolgozni ám! Tanulni kell, nincs mese

Nem szeretnék belemenni a migránsügybe, de ti komolyan nem veszitek észre, hogy hazugság az egész?

-Nem, nem hazugság. A 444, index, és társaik próbálják hazugságnak beállítani, de attól még nem az. A Fidesz helyesen felismerte a migráció kockázatát, és tett is ellene megfelelő lépéseket. Viszont az, hogy egy kampányt teljesen emögé és Soros György köré épít fel, számomra is gyomorforgató.

Igen, minden kormány lop. De nem mindegy mennyit és hogyan!

-Igen, lop a Fidesz, talán többet is mint Gyurcsányék. Csak tudod, míg Gyurcsányék eközben tönkretették a gazdaságot, és államcsődbe vezették az országot, addig a Fidesz a lopások mellett, képes volt egy stabilan növekvő pályára állítani a gazdaságot, a béreket emelni (az orvosokét is, nem is kicsivel!), és csökkenteni az államadósságot is (persze tudom, majd jön valaki, hogy most vettünk fel orosz és kínai hitelt... csak ezek megtérülő beruházásokra mennek el, tehát lesz miből visszafizetni a hitelt, ellenben a Gyurcsány által felvett IMF hitellel, amiből ő soha meg nem térülő munkanélküli segélyt osztogatott...).

Nagyjából ennyi, én a Fideszre szavazok. Amíg fejlődik az ország, és jó az én családomnak, amit csinál, addig nem érdekel hogy mennyit lopnak

2018. márc. 31. 18:44
 32/40 A kérdező kommentje:
2018. márc. 31. 21:54
 33/40 A kérdező kommentje:

Jajj,véletlenül elküldtem, na mindegy.

Soha nem kellett még egyetlenegyszer sem 3 hónapot várnom látásvizsgálatra. Akárhányszor voltam, mindig megvizsgáltak aznap4

- Te nagyon nagyon szerencsés vagy akkor, mert én februárban kértem időpontot és csak május közepére kaptam. A bőrgyógyászaton pedig szeptemberben december elejére kaptam. Ha neked aznap elvégzik a vizsgálaltot vagy a szerencse fia vagy, vagy magándokihoz jársz.

Ez túlzás és csúsztatás. Nincs több stadion, mint óvoda, és még hogyha még egyszer építene ugyanennyi stadiont a Fidesz, akkor is kevesebb stadion lenne, mint óvoda. Az, hogy ennyi stadion épül, természetesen zavar, és szerintem is jobb helyre mehetne az a pénz.

- Nem azt írtam,hogy több van, hanem lassan több lesz. 4 év alatt még a megyei csapatoknak is jut stadion, ha így haladnak.

Ezt már leírták fentebb, hogy nem így van. Az évente született gyerekek száma folyamatosan nő

-Persze,hogy nő. A romáknál. Anyukám szülészeten dolgozik, hidd el tudom mit beszélek.

Nem, mert túlzás! Nem tanította meg nekik senki, hogy első a munka és a kötelesség, utána a szórakozás... Kíváncsi lennék, hogy miközben tanul, mellette be van-e kapcsolva a fb akár a gépen, akár a telefonján, vagy a tableten, és ha be van, akkor mennyit?

-Egyáltalán nem túlzás sajnos. Nyilván úgy van,ahogy leírtad, de nekik hétköznap egyáltalán nem jut idő a szórakozásra. Mindennap stresszesen jön haza és ezt a két szememmel látom. Egy 9 éves gyerekről van szó, milyen fbről beszélsz?

De igen, tanítanak értelmes dolgokat is, de sajnos sok feleslegeset is. De ez így volt 2010 előtt is.

- Persze, tanítanak értelmes dolgokat is csak elvesznek azok az értelmes dolgok a rengeteg marhaság között,aminek az életben nem veszik hasznát.

Ilyet soha senki nem állított

-A fideszen kivül senki nem állítja, mert nem is igaz.

De, van olyan család, akinek egyik tagja sem ment ki külföldre... Pl. az enyém, de úgy kb az ismeretségi köröm 90%-áról is elmondható ez.

- Csak ismételni tudom magamat: Te nagyon szerencsés ember vagy és nagyon jó környéken élhetsz, ha nem látsz szétszakított családokat. Igazán irigyellek.

Itthon is lehet boldogulni, csak meg kell érte dolgozni ám! Tanulni kell, nincs mese

-Ezt remélem viccnek szántad. Az átlag fizetéshez képest láttad már milyen árak vannak a boltokban? Láttad már az albérlet árakat? A munkánkért kapott pénzből max.vegetálni lehet,megélni semmiképp.

Nem, nem hazugság. A 444, index, és társaik próbálják hazugságnak beállítani, de attól még nem az. A Fidesz helyesen felismerte a migráció kockázatát, és tett is ellene megfelelő lépéseket. Viszont az, hogy egy kampányt teljesen emögé és Soros György köré épít fel, számomra is gyomorforgató.

Az origo meg társai hazudnak folyamatosan. Annyi kamu hírt osztanak meg, hogy az hihetetlen. Debreceni lakos vagyok, nem csak a médiából ismerem a migránsokat,hanem éltem évekig a közvetlen közelükben és velem senki sem fogja elhitetni, hogy valóban ennyire félni kellene tőlük. Örülök,hogy elmentek de hazugság, amit már a fidesz csinál velük kapcsolatban.

Az utólsó válaszodra már nem is reagálok. Ha szerinted nincs azzal gond, hogy mennyit lopnak, hogy mennyire undorító, amit 8 éve csinál a fidesz szavazz rájuk, szived joga. Ha téged csak a saját családod jóléte érdekel és nem bántja a szemedet,ami a körülötted előkkel történik és úgy gondolod ez a jó irány amerre halad ez az ország, akkor jól döntesz.

2018. márc. 31. 22:18
 34/40 anonim ***** válasza:
Nekem is megcsinálták a látásvizsgálatot aznap, és az én családomból se ment senki külföldre és nem is tervezi. Átlagfizetésből élek, és meg tudok élni belőle. És igen, ehhez tanulnom kellett - olyan iskolában (meg egyetemen), ahol egy csomó olyasmit is meg akartak tanítani nekem, amire semmi szükségem sincs, de menet közben megtanultam szelektálni: nem akartam mindig mindenből kitűnő lenni, hanem azokra a tantárgyakra koncentráltam, amiket hasznosnak találtam. Sokan ott rontják el (a gyerekeik iskolai éveit is), hogy maximalisták.
2018. márc. 31. 22:32
 35/40 A kérdező kommentje:

#34 Őszintén örülök, hogy van ilyen is. Nálunk ilyen csak max. optikai üzletben vagy magándokinál van, hogy aznap megcsinálják a vizsgálatot. Jó, hogy erre is van példa, de attól még nekem ugyanúgy hónapokba telnek ezek a vizsgálatok. Sőt,másnak is a környezetemben.

Értem, amit írsz. Viszont egy 9 éves gyerek nem tud szelektálni,neki mindent meg kell tanulni, rajtuk keményen számon kérik a több oldálnyi házi feladatot. A kérdésemben arról írtam, hogy szerintetek rendben van-e, hogy kis gyerekek gyomorideggel mennek reggelente iskolába? És nem a többi gyerek miatt, hanem.az irreálisan magas követelmények miatt.

2018. márc. 31. 22:43
 36/40 anonim ***** válasza:

"egy 9 éves gyerek nem tud szelektálni" - Nem is neki kéne, hanem a szüleinek.

"neki mindent meg kell tanulni, rajtuk keményen számon kérik a több oldálnyi házi feladatot" - Nem abba "hal bele" a 9 éves, ha időnként fekete pontot kap, mert nincs kész a házija, hanem abba, ha a szülei szerint "mindent meg kell tanulnia" és minden házit meg kell írnia, és abba, ha a szülők túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a fekete pontnak.

2018. márc. 31. 23:21
 37/40 anonim ***** válasza:

"szerintetek rendben van-e, hogy kis gyerekek gyomorideggel mennek reggelente iskolába?"

Nincs rendben.

"... az irreálisan magas követelmények miatt"

Elsősorban nem az iskolai elvárások, hanem a saját szülei elvárásai azok, amiknek meg akar felelni, tehát ha a szülők nem teszik neki túl magasra a lécet, akkor nem lesz gyomorideg.

2018. márc. 31. 23:22
 38/40 anonim ***** válasza:
Egyébként érdemes a gyereket megmutatni pszichológusnak is, hogy minél előbb kiderülhessen, hogy nem részképességzavar áll-e annak a hátterében, hogy este 8-ig tart neki megírni a házit. És ha kiderül, hogy nem, akkor lehet menni panaszra a tanító nénihez (amúgy pszichológiai vizsgálat nélkül is, nyilván), és rákérdezni, hogy hogy is van ez. Ha nem tudja elég jól megindokolni, akkor nem kell asszisztálni neki a gyerek túlterheléséhez, inkább be kell vállalni a fekete pontot, attól még remekül meg fog tanulni a gyerek írni, olvasni meg számolni. Ha viszont el tudja magyarázni, akkor attól kezdve majd a szülő is érteni fogja, hogy mi értelme a sok házinak.
2018. márc. 31. 23:23
 39/40 anonim ***** válasza:
A legelső szabály pedig az kéne, hogy legyen minden családban, hogy a tanulás, a házi a gyerek dolga. És nem kéne nyúzni vele nap mint nap. Első gyerekek főleg nagyon sokat szívnak amiatt, hogy a szülők túl nagy feneket kerítenek az iskolának a nulladik pillanattól. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy az a gyerek, akit említettél, saját magától ül este 8-ig a háziján...
2018. márc. 31. 23:23
 40/40 anonim ***** válasza:
48%
Gyerekbőrgyógyászatra 2 és fél hónapra kaptunk időpontot. Végülis teljesen rendben van, nem baj vittük maganba.
2018. ápr. 2. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!