Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a fideszre fog szavazni...

Aki a fideszre fog szavazni miért teszi?

Figyelt kérdés

Nem vitát szeretnék generálni csak egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért akarná bárki is, hogy továbbra is Orbán legyen a miniszterelnőkünk?!

Ti szeretitek, hogy egy sima látásvizsgálatra 3 hónapot kell várni? Titeket nem zavar, hogy lassan több stadion lesz, mint óvoda? Mert az átlag magyar ember nem vállal gyereket,nincs mire. A szülészetek tele vannak roma nőkkel, szinte keresni kell, hogy magyart találjunk. Titeket nem zavar, hogy a gyerekek úgy le vannak terhelve, hogy a 9 éves húgomat nem is tudom mikor láttam utóljára játszani iskola után, mert annyi házi feladatot kapnak, hogy este 8ig tanul? De mit tanítanak nekik? Semmi értelmeset. A menza kajáról már ne is beszéljünk.

A fidesz megszüntette a munkanélküliséget? Komolyan? Mert én azt látom, hogy körülöttem az emberek 10-12 órákat dolgoznak bejelenetés,szabadság, táppénz nélkül, mert olyan sok a járulék utánul, hogy csak nagyon kevés vállalkozó jelenti be őket rendesen. Amúgy meg mindenkinek 4 órás bejelentés vagy napi bejelentés jut. De örüljenek, hogy dolgozhatnak. Köszönjük fidesz.

Titeket komolyan nem zavar, hogy szinte nincs olyan család, ahol legalabb egy fő ne ment volna ki külföldre? Nem érdekel titeket, hogy családok szakadnak szét,mert a fiatalok itthon csak a kilátástalnságban lehetnek biztosak? Szerintetek ez így rendben van?

Nem szeretnék belemenni a migránsügybe, de ti komolyan nem veszitek észre, hogy hazugság az egész? Hogy a fidesz csak ezzel próbálja a rengeteg szörnyűséget targatni, amit az elmúlt 8 évben tettek?

Igen, minden kormány lop. De nem mindegy mennyit és hogyan!

Komolyan kérdezem,hogy titeket ezek a dolgok nem zavarnak, szerettek egy ilyen országban élni?

Mert én szeretem Magyarországot, szeretnék itt megöregedni, szeretnék ITT családot alapítani, de ez ma lehetetlenség.

2018. márc. 29. 21:28
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

# Abban is van igazság, amit te írsz. Valóban ma már ingyenesek a tankönyvek és az étkeztetés.Viszont mire mennek az ingyenes könyvekkel, ha azokban a semmi értelmes tanulni való nincs? Lehet,hogy mire végeznek a gimnáziummal/egyetemmel magas lesz a lexikális tudások, de mire mennek vele, ha egy csekket sem tudnak befizetni a postán?

Mire mennek az ingyenes étkeztetéssel,ha az étel amit adnak nekik ehetetlen és éheznek az iskolában napról napra?

2018. márc. 29. 22:34
 12/40 anonim ***** válasza:

"azokban a semmi értelmes tanulni való nincs"

Azért ez nem igaz, viszont abban igazad van, hogy jobban kellene fókuszálni a gyakorlatra. Csakhogy a gyakorlat idő és erőforrás igényes, az oktatás teljes mértékű átalakítására lenne szükség (hogy a lexikális tudás se sérüljön), de a kormány inkább elvan a langyos vízben. Van éppen elég baj az elvándorlás és a munkaerő hiány miatt, szerintem egyik kormány sem merne berizikózni egy ilyen mértékű reformot.

A mostani helyzet annyival nem rosszabb, mint a korábbi, csak növeltek az elvárt lexikális tudás mennyiségén (és ezzel együtt a leterheltségen), de korábban sem volt szinte semmi gyakorlat, vagy ami volt, semmit sem ért.

2018. márc. 29. 22:49
 13/40 anonim ***** válasza:
50%

"Mire mennek az ingyenes étkeztetéssel,ha az étel amit adnak nekik ehetetlen és éheznek az iskolában napról napra?"

Kóstoltad ezt az "ehetetlennek" minősített ételt? Csak mert a menza kaja régebben sem volt kiemelkedően finom. Nyilván vannak kirívó esetek, de messze áll az ehetetlentől. Ha valakinek a gyereke 24 órában hamburgert zabál, annak nyilván ehetetlennek tűnhet a menza kaja...

2018. márc. 29. 22:52
 14/40 anonim ***** válasza:
12%
Én nem tudom te mikor jártál iskolába, az én időmben isteni volt a menzakaja.
2018. márc. 29. 22:58
 15/40 anonim ***** válasza:
36%
Talán azon egyszerű oknál fogva mert az ellenzék a megbészélés helyszinének kiválasztásán is összevesznek nemhogy máson. Hogy bízna az ember ilyenekre egy egész országot. A fidesz olyan amilyen de legalább egységes.
2018. márc. 30. 00:54
 16/40 anonim ***** válasza:
56%
Aha, és az egység nyilván fontosabb, mint a demokrácia...
2018. márc. 30. 01:18
 17/40 anonim ***** válasza:
Miért ? Nincs demokrácia? De jó lenne ilyen civakodó ellenzék kormányozna. Fél év után új választást kellene kiírni.
2018. márc. 30. 07:52
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

A fidesz titka,hogy sokféle réteget tud megszólítani.

Az igényes,6 lakással rendelkező,havi 2 milliót keresőt,akinek 4-5 gyereke van,így adózni nem kell sokat,és magukra költik az összes lóvét.

Ugyanúgy az igényteleneket is,akik bár sokat nem keresnek,de örülnek,hogy a 4-5 gyerek után megkapják a segélyt,néha 1 zsák krumplit vagy tüzelőt.Az sem okoz nekik gondot,ha közmunkán kell dolgozni.

Illetve ott vannak a nyugdíjasok,akiknek folyton löknek valamit,ráadásul könnyebben fanatizálhatóak,lásd kereszténykedés.

Ott vannak az egyszerű,agresszív nehéz sorsú emberek,akiknek legalább annyi örömük lehet az életben,hogy migránsozhatnak.

Egy szűk kisebbség.

Aki nem született gazdag családba,nem vállalkozó,egyszerű alkalmazott,nem szül 4-5 gyereket,mert nem akar nyomorban élni.Na,nekik nem jó a fidesz.

2018. márc. 30. 08:28
 19/40 anonim ***** válasza:
0%

Én leginkább saját érdekemből.

-családi adókedvezmény

-kedvezményes kölcsön a házra

-egy kulcsos adó

-szja csökkentés-ingyenes tankönyv

-otthon melege program

-deviza hitelek kiváltása

-stb.

Tejesen korrekt intézkedések.

2018. márc. 30. 08:32
 20/40 anonim ***** válasza:
Miért jöttök az ingyen tankönyvvel mikor 15 éve is az volt???
2018. márc. 30. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!