Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek hogy szerint...

Mi a véleményetek hogy szerintem ez a magyar baloldal?

Figyelt kérdés

Az itteni kommentekből indulok ki illetve amit olvasok youtube on meg baloldali frórumokon tehát relatív ennyi rálátásom van de ebből nekem egy az egyben

[link]

[link]

2018. márc. 29. 10:36
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
31: Aha, egész nap fent voltam, jó tudni. :D Kár, hogy legfeljebb a délelőtti órákban tudok felnézni, de ez ne zavarjon téged. :D Ennyire zokon vetted, hogy többször is megemlítettem, miszerint Pozitív Visszacsatolás az oldalon az egyedüli hivatalos bérkommentelő? :D Azóta vagy ennyire rám szállva és keresed minden kérdésnél, hogy hozzászólok-e. :D Vagy esetleg te vagy az Pozitív egy új felhasználóval? :D
2018. márc. 29. 11:58
 32/39 A kérdező kommentje:

Tapasztalatom szerint és ugye nem cáfoltak nem hogy csak annak aki jobboldali hanem konkrétan mindenkinek nekimennek.

Feltesz valaki egy kérdést és az biztos hogy az első pár komment abból áll hogy mekkora ostoba kérdés meg az annyába elküldik aztán a végén örüljön egy mindenki álltal köztudott közhelynek.

Nem csak politikában úgy amblock. Számítástechnikai kérdésnél feltetettem egy kérdést hol található ez a beallítás.

A válasz jaj hogy lehetsz ennyire hülye miért nem ismered a google t

a leg használhatóbb válasz egy angol leírás amit követni nem lehet.

2018. márc. 29. 11:59
 33/39 anonim ***** válasza:
Névtelenül, hogy tudod eldönteni, hogy aki neki meg a másik az baloldali?
2018. márc. 29. 12:04
 34/39 A kérdező kommentje:

Ezt sehonnan ez csak álltalában érvényes igazság. A pökhendiség viszont baloldalról nagyon érződik ezért írtam. (nyíván jobbról is csak a rossz tulajdonságokat mindig hajlamos az ember a másik táborra kenni pláne hogy tudom utálják a magyarokat.)

Érdekesség még

Jobboldalról én azt látom hogy ha egy messziről jött ember érdeklődik akkor a jobboldali megpróbálja beállítani az országot jobbnak mint amilyen a baloldali meg rosszabbnak mint amilyen.

2018. márc. 29. 12:08
 35/39 anonim ***** válasza:
Én azért megértem aki kiakad, mert itt sok az ismétlődő kérdés, például kire szavazol a választásokon, amiből naponta legalább kettő van és őszintén kicsit unom én is. Meg a van esélye nyerni ennek meg annak, ebből is napi egy minimum.
2018. márc. 29. 12:09
 36/39 anonim ***** válasza:

"Jobboldalról én azt látom hogy ha egy messziről jött ember érdeklődik akkor a jobboldali megpróbálja beállítani az országot jobbnak mint amilyen a baloldali meg rosszabbnak mint amilyen."

Szerintem mindegyik megpróbálja a másik hibájának beállítani és kormány függő.

2018. márc. 29. 12:11
 37/39 A kérdező kommentje:
Jó de felteszem nem akar visszakeresni az oldalon hatvan kérdést hogy jé ez olyan mint az enyém és kettő azóta eltelt mondjuk egy hónap vagy egy hét változtak a dolgok. Plusz ha nem is ismeri az oldalt vagy neki jó lenne ha a saját kérdései közt lenne egy ilyen kérdés hogy vissza tudja keresni vagy mivel a régi kérdésekre nem válaszolnak újat akar.
2018. márc. 29. 12:13
 38/39 anonim ***** válasza:
Tényleg sok az ilyen. A gyk-n is van néhány hasonló.
2018. márc. 29. 20:26
 39/39 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nálunk nincs igazi jobb- és baloldal. Azzal meg végképp nem tudok mit kezdeni, hogy a "bal" és a"liberális" ugyanaz: balliberális. Hiszen a Fidesz 2000- ig tagja volt a Liberális Internacionálénak, Orbán meg az egyik alelnöke volt. Ez azt jelentené, hogy addig balliberálisok voltak. Akkor mik voltak az ellenfeleik? Jó, persze, azóta nemzeti- keresztények, meg illiberálisok lettek, de épp ezért várom kíváncsian, mikor jön a következő "irányváltás" és merre fordulnak?
2018. márc. 30. 02:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!