Mi a véleményetek hogy szerintem ez a magyar baloldal?
Az itteni kommentekből indulok ki illetve amit olvasok youtube on meg baloldali frórumokon tehát relatív ennyi rálátásom van de ebből nekem egy az egyben
Érdekes felvetés.... ez is le van írva hogy igazából
a ti jobboldaliak vagytok
Ez meg eg új kifoás hogy a baloldal igazából nem is liberális...
Érdekes ezt kifejtenétek?
"De ne csüggedjünk: szerinte igenis szükség van egy normális jobboldali pártra, valójában ő maga is jobboldali. Csak nincs miből választani. Szerencsére gyűlnek a normális jobbos-keresztény emberek, akikkel lehetséges párbeszédet folytatni végre: Balavány, Ángyán, Mellár, Bod Péter Ákos, (régebben) Dávid Ibolya - esetleg egy új Centrum Pártot is sikerül majd alapítani, hogy ne a jaffások uralják a nemzetinek csúfolt szegmenst. Bárkit képes a naftalinból előrángatni, leporolni, kifényesíteni, hogy az - a jobboldali szavazókon kívül - újra vonzó lehessen, lehessen tévében valódi jobboldaliként mutogatni. A JOBBOLDALISÁGOT nagyon-nagyon kihangsúlyozva. Mert a Fidesz egy kádárista-bolsevik párt, bár egyben szegényellenes is.
"
A mai magyar politikából/gyakorikérdések
/youtube vlogger meg blogok kiindulva mindig is baloldali volt szerintem
Lehet hogy a 19. században vagy a rendszerváltáskor nem én az aktuálpolitikáról beszélek
Ejnye kérdező, te hiszel bárminek. Miért nem szóltál? Írok neked ezeknél szívhez szólóbbat, konkrétabbat, még olyanabbat, amit hallani szeretnél. Neked ez kell, nem az igazság? Ami, tudod, néha fáj. A hazugság sose fáj, mert annyira ostoba kevés van, aki úgy hazudik neked, hogy rosszul érezd tőle magad. Hiszen azért hazudik, hogy bevedd a mesét és úgy táncolj, ahogy ő fütyül.
Röviden: idézett cikkeid hemzsegnek az ellentmondásoktól, a a valótlanságoktól, a szavak kifacsarásától, egyszóval nehéz bennük igazat találni.
Egyébként az se zavarjon, akik itt bal- vagy jobboldalról papolnak, jó részüknek fogalma sincs, mi az. Egészen biztosan nem azonosítható egyik se a mai magyar politikusokkal. Ahogy nem baloldal se Gyurcsány, Se Széll, se Molnár, ugyanúgy nem jobboldal se Orbán, Se Vona, se Kövér. De mind kikéri magának, ha ezt megvonják tőle. A cselekedeteik viszont mutatják, hogy hazudnak.
# 18
Most komolyan ezt fogjuk játszani, hogy folyamatosan a fentebb említett két írás részleteit fogod idézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!