Mi a véleményetek hogy szerintem ez a magyar baloldal?
Az itteni kommentekből indulok ki illetve amit olvasok youtube on meg baloldali frórumokon tehát relatív ennyi rálátásom van de ebből nekem egy az egyben
Ezt látom és győzzenek meg hogy nem ez mert szerintem ilyen ezért nem tetszik.
Kit érdekel? Például a pártokat a szavazat. Tudom hogy nállatok addig terjed a demokrácia amíg baloldal van utána meg diktatúra van addig lehet tömegbelövetni meg inkább ne foglalkozzunk a politikával utána hülye aki nem foglalkozik
Most meg a baloldal... na mi változott? Mivel jobbak ők ellenzékben mint a jobboldal? Vagy fordítva?
Vagy esetleg a kérdésre válasznolni? Na jó de ne a megszokott kamu válaszokat mert bemásolom.
Ez a cikk szerintem pontosan kiemeli a szélsőségeket, tessék szüleim mindig is baloldaliak voltak én is baloldali vagyok, anyám még KISZ tag is volt, mégis mindig belföldön nyaraltunk vagy esetleg Felvidéken, jártam néptáncra, a válogatottról pedig az után nyilatkozz, hogy megnézted a kazahok elleni meccset, amúgy apámmal nagy fradisták vagyunk és állandó hétvégi program a meccs nézés és néztük a NB 2-ben is őket. Semmi bajunk a magyar konyhával.
Az autógyártás pedig szimplán közgazdaságtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!