Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek hogy szerint...

Mi a véleményetek hogy szerintem ez a magyar baloldal?

Figyelt kérdés

Az itteni kommentekből indulok ki illetve amit olvasok youtube on meg baloldali frórumokon tehát relatív ennyi rálátásom van de ebből nekem egy az egyben

[link]

[link]

2018. márc. 29. 10:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
50%
20: Igen ezt. Neked ő az első ilyen ember, akivel találkozol? Végig csak abból fog idézni neked.
2018. márc. 29. 11:36
 22/39 A kérdező kommentje:

Ezt látom és győzzenek meg hogy nem ez mert szerintem ilyen ezért nem tetszik.

Kit érdekel? Például a pártokat a szavazat. Tudom hogy nállatok addig terjed a demokrácia amíg baloldal van utána meg diktatúra van addig lehet tömegbelövetni meg inkább ne foglalkozzunk a politikával utána hülye aki nem foglalkozik

2018. márc. 29. 11:36
 23/39 anonim ***** válasza:
50%
Ne zavarjon, hogy 2006-ban maga Orbán kiabálta, hogy diktatúra van, stb.
2018. márc. 29. 11:38
 24/39 A kérdező kommentje:

Most meg a baloldal... na mi változott? Mivel jobbak ők ellenzékben mint a jobboldal? Vagy fordítva?

Vagy esetleg a kérdésre válasznolni? Na jó de ne a megszokott kamu válaszokat mert bemásolom.

2018. márc. 29. 11:40
 25/39 anonim ***** válasza:
Amúgy ha a gyakori kérdésekből indulok ki, tudod milyen nehéz ma értelmes jobboldalit találni akivel lehet normálisan vitázni adó-, gazdaság-, oktatáspolitikáról vitatkozni, anélkül, hogy elhordana mindennek?
2018. márc. 29. 11:40
 26/39 A kérdező kommentje:
Tudom... ez alapján ítélik meg őket baloldalon. Jobboldalon ugyanígy a baloldalt ezért feltettem egy kérdést hogy cáfolhatóak ezek az állítások természetes kamu mentegetőzés nélkül és leírható mitől fantazmagórikus és nem magyargyűlölő a baloldal vagy sajna ez a helyzet.
2018. márc. 29. 11:44
 27/39 anonim ***** válasza:
Neked mindegy mit írunk, még, ha maga Orbán Viktor írná, hogy nincs igazad akkor is próbálnád megmagyarázni, hogy az nem úgy van és neked van igazad. Emiatt nem válaszol senki komolyan az ilyen kérdésekre. Fölösleges köröket senki se szeret futni.
2018. márc. 29. 11:45
 28/39 A kérdező kommentje:
Szerintem egy baloldalinak dettó ugyanez a véleménye a jobboldalról szóval akkor ki a hibás?
2018. márc. 29. 11:47
 29/39 anonim ***** válasza:
67%
Te, hogy ennyire unatkozol és mindenki fárasztasz a hülyeségeiddel.
2018. márc. 29. 11:48
 30/39 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a cikk szerintem pontosan kiemeli a szélsőségeket, tessék szüleim mindig is baloldaliak voltak én is baloldali vagyok, anyám még KISZ tag is volt, mégis mindig belföldön nyaraltunk vagy esetleg Felvidéken, jártam néptáncra, a válogatottról pedig az után nyilatkozz, hogy megnézted a kazahok elleni meccset, amúgy apámmal nagy fradisták vagyunk és állandó hétvégi program a meccs nézés és néztük a NB 2-ben is őket. Semmi bajunk a magyar konyhával.

Az autógyártás pedig szimplán közgazdaságtan.

2018. márc. 29. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!