Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges hogy a Fidesz a...

Lehetséges hogy a Fidesz a lejárató kampányába fog belebukni?

Figyelt kérdés

Minden egyes nap a fidesz párti hiradókban médiában rádióban csak a többi párt lejáratása folyik a Fidesz pedig dicsőiti magát.

Mindehol csak a Jobbik botrányok mszp botrányok de érdekes a fidesznek egy botránya sem volt még soha.

Lehet hogy az emberek ezt fogják megelégelni és ebbe fog belebukni a fidesz?

Aki másnak vermett ás az maga esik bele?

2018. márc. 28. 13:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

Talán majd egyszer.

A magyar társadalom még nem érett meg a demokráciára és az önálló gondolkodásra

2018. márc. 28. 13:20
 2/15 anonim ***** válasza:
43%
Nekem 8, csak takarodjanak...
2018. márc. 28. 13:23
 3/15 Libers Pertz ***** válasza:
52%
Az ellenzék pontosan ugyan ezt csinálja, akkor ők is ebbe buknak majd bele?
2018. márc. 28. 13:23
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Én nagyon remélem. Sok embert, de még a szavazójukat is zavarják. Nem lepődnék meg, ha áprilisban máshová húznák az X-et. Szánalmas ez az egész hazudozás.
2018. márc. 28. 13:24
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem valószínű. A sok birka nem is próbál máshonnan is tájékozódni mielőtt véleményt alkot, hanem gondolkodás nélkül elhiszi amit ott lát.
2018. márc. 28. 13:25
 6/15 anonim ***** válasza:
Kampány van, megy az össztűz oda-vissza. Mindenkinek van bőséges médiafelülete hozzá, a nagy igyekezetben még az is előfordul, hogy egy-egy ellenzéki hírbomba nem ott robban, ahova szánták.:D
2018. márc. 28. 13:59
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Valóban zajlik az ellenzék oldaláról is az élet, de láttátok ti már mondjuk Karácsony Gergelyt olyan ordenáré stílusban beszélni akár a Fideszről, akár a Jobbikról, akár bárkiről beszélni, mint Orbánékat? Én még nem...

Nagy fideszesek Bibliája a Lokál nevezetű, igen magasröptű sajtótermék egyébként. Olyan stílusban írnak minden ellenzéki politikusról (általában Vona van pellengérre állítva), hogy az valami eszméletlen. Ilyen szintű mocskolódást én még senki mástól nem láttam.

Úgyhogy én nagyon remélem, hogy a saját csapdájukba esnek bele. A migránsozás és a sorosozás is már a beteges és nevetséges kategóriát súrolja.

2018. márc. 28. 14:20
 8/15 anonim ***** válasza:
35%

Riporter: Mit szól az utóbbi hetekben napvilágot látott Fidesz botrányokhoz?

Idös járokelő: Semmit! Hazugság az egész, hisz épül és szépül az ország, a Fidesz megvédi az országot és Európát a muszlámoktól!

Nincs benne túlzás. Bödőcs megmondta: "A s.e.g.g. az új száj."

2018. márc. 28. 14:37
 9/15 anonim ***** válasza:
44%

"Valóban zajlik az ellenzék oldaláról is az élet, de láttátok ti már mondjuk Karácsony Gergelyt olyan ordenáré stílusban beszélni akár a Fideszről, akár a Jobbikról, akár bárkiről beszélni, mint Orbánékat? "

Idézz már be bármit Orbántól, ami ordenáré.

2018. márc. 28. 14:40
 10/15 anonim ***** válasza:
61%

"Az ellenzék pontosan ugyan ezt csinálja, akkor ők is ebbe buknak majd bele?"

Annyi különbséggel, hogy az ellenzéknek emellett programja is van.

2018. márc. 28. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!