Nyer vagy veszít a baloldal azzal, hogy bevették a Gyurcsányt az ellenzék kampányába?
Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik, mintha Gyurcsány azért ment volna el nagy csinnadrattával az MSZP-ből, mert tudta hogy keresni fogják kampánykor (tehát a jelen állapotot jól reszkírozta meg), de én ismerek olyan baloldali szavazókat, akik nem mennek el szavazni pont azért, mert bevették a DK-t az "összefogásba". Vajon több szavazót veszítenek így mint amit a DK visz nekik?2014. jan. 16. 07:23
1/19 anonim válasza:
Majd a választások eldöntik! Ismerek olyanokat, akik még mindig pártolják Gyurcsányt. Én nem pártolom.
Abban viszont igazuk van, hogy az ellenzéknek össze kell fogni.
2/19 anonim válasza:
Akár beveszik, akár nem, bukottak maradnak. Libajnai, Gyurcsány nem nyerhet. Egyszer már hazudtak.
3/19 anonim válasza:
Nevetséges az egész. Akik 1-2 éve még kígyót békát kiabáltak egymásra, egymást hibáztatták a kialakult helyzetért, az ország tönkretételéért most erőltetett vigyorral az arcukon pacsiznak egymással. Ez ám az összefogás. Nem vagyok sem jobb sem baloldali de ezekre akkor sem szavaznék ha nem lenne más...
5/19 anonim válasza:
remélem veszít ez az aljas kommunista banda! akkorát kellene bukjanak, mint a föld! tönkretették a bankokkal, multikkal együtt az országot és a népet! az egésza börtönbe kellene csücsüljön már évek óta!
6/19 Andizsuzsi válasza:
Valószínűleg nyernek. Szemmel látható, hogy Mesterházy, de főleg Bajnai "kényszer" hatására mentek bele az együttműködésbe. A felmérések alapján Gyurcsányék önállóan is elérték a parlamenti küszöböt, Bajnaiéknak folyamatosan csökken a támogatottságuk, az MSZP stagnál. Biztos lesznek, akik emiatt nem fognak az összefogásra szavazni, de a DK szimpatizánsok vélhetően többen vannak.
7/19 anonim válasza:
Remélem veszít!
Jó lenne kormányt is váltani szerintem, de komolyan ezekre vissza...?
8/19 anonim válasza:
Összekell fogni! nincs értelme a múlton révedezni, hogy ki mikor milyen hibákat vétett.
Persze az nyílvánvaló hogy az elkövetett hibákból tanúlni kell, kétszer ugyanazt a hibát nemszabad elkövetni, de szerintem ezzel tisztában vannak az ellenzéki összefogásban résztvevők.
9/19 anonim válasza:
"nincs értelme a múlton révedezni"
Ezt mond annak aki az utcára került miattuk vagy elvesztette élete munkáját.
10/19 anonim válasza:
Mert úgygondolod hogy csak a szocik hibáztak? orbánatt hány ember veszítette al az egzisztenciáját? fik mutyi! föld mutyi! munkások jogainak elvétele! stb stb ezek mind rendben vannak ugye???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!