Nyer vagy veszít a baloldal azzal, hogy bevették a Gyurcsányt az ellenzék kampányába?
Ha valóban érdekelne a jövőd akkor nem "megbocsájtgatnál" a politikusoknak (és az tökmindegy, hogy jobb vagy baloldali) hanem többet nem szavaznál rájuk. Egy ácsot sem hívsz vissza a tetőt megcsinálni ha már egyszer a munkájának köszönhetően rád dőlt a ház. Vagy igen?
És ez nem múltba révedés, vagy jobb/bal oldali kérdés. Ez szín tiszte logika. Jó lenne lassan eloszlana már a rózsaszín köd (vagy mondhatnék narancssárga/piros ködöt is) Azért vannak még a politikai porondon ilyen emberek mert még mindig van aki rájuk szavaz. Mert nem "rágódik a múlton"...
" Jólvan rágódj a múlton! Én megyek előre és a jövőbe tekintek, engem a jövőm jobban érdekel ennyi."
Én ha a jövőre gondolok akkor az jut eszembe, hogy ezekre meg a mostaniakra sem húzom az x-et!
Ha te ilyenekre "alapozod a jövőt" akkor nincs miről beszélni.
Ez a dolog már régen nem arról szól, hogy ki mit akar tenni. A Fidesz bebizonyította, hogy aki hatalomba kerül, kénye kedve szerint hagyhat bárkit figyelmen kívül, nyúlhat le bármit, alakíthat át bármit. Ez akkora motiváció, hogy ma mindenki a hatalomba akar kerülni. Más szempontja nincs. Aki itt azt hiszi, hogy bármelyik politikus bármelyik mondata is másról szól, mint szavazatszerzésről, annak fogalma sincs a politikáról.
Ennek persze nem így kellene lennie, de ilyenné formálta a Fidesz. Itt az a kérdés, hogy ki kit szeret vagy utál, nem szempont. Persze lehet, hogy valaki rosszul ítéli meg a helyzetet, és olyan lép, ami hátrányos számára, de ez akkor sem az országról szól, hanem a hatalom megszerzéséről. Ma nem létezhet olyan erő, amely másképp tenné, mert senki nem figyelne rá. Kizárólag az az alternatíva, hogy ilyen mocskos módon olyan valaki kerül hatalomba, aki ezt a módszert visszabontja normálisra. Az biztos egyedül, hogy ez nem a Fidesz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!