Mi a véleményetek arról, hogy az ATV-s Hitgyülis Németh Sándor a Fideszre szavazásra buzdít?
Hitgyülisek felmérték, hogy nekik jobban megéri inkább a fideszt "támogatni". Nem rajonganak a szélsőballik-jobbik ellenzéki katyvaszért. Tudod, azokért, akik mindenáron Magyarországra akarják hozni azokat az illegálisokat, akik sem emberként, sem valllásként, se szektaként, sem sehogy nem viselnék el a hitgyüliseket--élve.
Egy szempillantás alatt kinyírnák őket is a muzulmán migrik.
Amíg meg a fidesz van, nincs migri. Mit nem lehet ezen érteni?
Én ezt pontosan értem, hogy ez az érdekük.
Pusztán a véleményekre vagyok kíváncsi ezzel kapcsolatban.
"Amíg meg a fidesz van, nincs migri. Mit nem lehet ezen érteni?"
Nincs migri csak amennyi ide akart jönni, vagy orbány ideédesgetett, viszont nincs egészségügy sem, és az EU-s pénzeknek nyoma sem...
Ha sokadszor is képtelen vagy érteni, hogy az "illegális migráns" nem ugyanaz, mint a "menekült", akkor kérdezd meg a hitgyüliseket, hogy az utóbbiaktól vajjon miért nem rettegnek??? Mert ők jól értik a két fogalom közötti különbséget.
Te komolyan gondolod, hogy nem mi lennénk Brüsszel, az E.U. , az ENSZ első számú kedvence, ha tele lenne az ország az illegális bevándorlók hordáival, mint pl. Németország, Franciaország, meg a többi csőbehúzott ország.
Megfordult már a fejedben, a szoclibek, vonáék és a többi, sorosvezérelte gittegyletek vajon miért is haragszanak ránk annyira? Na, vajon miért? Hidd el, nem a hitgyüli miatt! :)
Az "E.U.-s pénz" nem könyöradomány, mint azt nektek mondják.
A te migrik által megreformált egészségügyedről is legyen képed:
"A bielefeldi kórházban most azt tervezik, hogy a kórtermekbe felszerelnek egy pánikgombot, amely megnyomásával a nővérek azonnal tudják jelezni, ha támadás éri őket."
Ha pedig jól keresgélsz, ettől "szebb jövő-képeket" is találhatsz.
Pusza! :)
Ez kétségtelen.
Nem hiába van a mondás:
"Ha meg akarsz gazdagodni, ne céget alapíts, hanem vallást"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!