Miért bántják a határon túli magyarokat?
A facebookon számtalanszor olvastam azoknak az agyatlanoknak a kiírásait, akik a határon túli magyarokat románozzák, vagy ukránozzák. Milyen lelkű emberek ezek? Vagy ennyire ostobák és szándékosan sértegetik a határon túl élő magyar embereket, családokat?
Egyértelmű, hogy mind attól rettegnek, nehogy újra a Fidesz nyerjen, de erre ez a mocskolódó hazugság és sértegetés a megoldás?
Akkor miért nem kampányoltak ennyire, amikor az mszp repülővel hozta-vitte-szállásolta ide rengeteg közpénzből az izraeli-magyar állampolgárokat szavazni? Akkor miért nem hisztériázott senki?
Egyáltalán miért gondolják azt, hogy a határon túli magyar ember majd a Fideszre fog szavazni? Mitől rettegnek ennyire?
Ha másra nem, de arra legalább jó a facebook, hogy sok ismerősöm, akiket tényleg csak idáig felszínesen ismertem, most rájöttem, mennyire ostobák és primitívek.
A fent emlitett mocskolodas valoban primitiv dolog, erre nincs mentseg.
Az oka pedig valoszinu az, hogy sokan nem tudjak ertelmesebben levezetni abbeli frusztraciojukat, hogy kulfoldon elok dontenek az orszag sorsarol.
En szemely szerint valahogy ugy oldanam meg, hogy szavazhassanak a kulfoldiek (erdelyi magyarok, londoni magyarok, stb), de szavazatuk kisebb sullyal essen latba, mint azoke, akik valoban itt elnek. Hisz a kormany politikaja is kisebb sullyal erinti oket.
"Akkor miért nem kampányoltak ennyire, amikor az mszp repülővel hozta-vitte-szállásolta ide rengeteg közpénzből az izraeli-magyar állampolgárokat szavazni? "
Ez mikor volt?
Másodszor a legnagyobb gond az, hogy nektek miért nem kell a helyi külképviseletre szavazni menni? Nekem miért kellene Brüsszelig utaznom, hogy éljek a szavazati jogommal?
Ez miért bántás? Román és ukrán állampolgárok, nemde?
"Akkor miért nem kampányoltak ennyire, amikor az mszp repülővel hozta-vitte-szállásolta ide rengeteg közpénzből az izraeli-magyar állampolgárokat szavazni? Akkor miért nem hisztériázott senki? "
Mert ilyen nem történt, azért.
"Egyáltalán miért gondolják azt, hogy a határon túli magyar ember majd a Fideszre fog szavazni? Mitől rettegnek ennyire?"
Mert megvették őket kilóra, ezért utálják őket. Nem élnek az országban, semmi közük hozzá, de szavazhatnak? Undorító.
Ugyanazok "bántják" őket, akik a határon belüli magyarokat is gyűlölik. Sajnos van egy magyarságától elrugaszkodott réteg, akik képtelenek nemzetben gondolkodni, csak a saját önös érdekeik vezérlik őket.
Én mindenesetre a legmélyebb megvetéssel tudok csak az ilyen emberekre gondolni.
Mert egyesek szerint az a magyar aki nem magyarországon él/születik az nem számít magyarnak.
De kérdem én a medve ami disznóólban születik az disznónak számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!