JP-re most büszkének kellene lenni?
Menőn le tudta tokolni a munkáját végző műsorvezetőt, még a saját kérdésére sem hagyta reagálni, csak mondta a monológját.
Az alap felvetésben igaza lett volna, hogy miért 4 év után kap 5 percet, és a kérdés is jogos volt hogy kap-e még lehetőséget.
De komolyan ezzel egy egyszerű alkalmazottat kell zaklatni, aki csak a pénzét keresi, de dönteni úgysem dönthet? Ezt kb. olyannak látom, mintha elküldeném a lidl-ben az eladót az anyjába, mert felment a vaj ára.
Komolyan ilyen szintre kell süllyedni? Vagy erre van az embereknek igénye, és ezzel nyer szavazókat? (az nem feltételezem hogy magától süllyedne erre a szintre)
"Szerintem nem használt kimondottan a népszerűségnek"
A csatorna már a felvezetőben belefutott abba, hogy olyat állított, amibe rögvest bele lehetett kötni. Nem a riportalany dolga, hogy tekintettel legyen arra, hogy egy "szerencsétlen" riportert ültettek oda. Az egész egy parasztvakítás, ezt mindkét oldal tudja. Szerintem senki nem számított arra, hogy itt bármelyik párt is komoly pártprogrammal áll ki 5 percben. A népszerűségének tök mindegy, mert akik amúgy királyi tévét néznek, azok szimpátiáját amúgy sem számított, saját szimpatizánsai meg nem nézik a közmédiát.
"Szerintem senki nem számított arra, hogy itt bármelyik párt is komoly pártprogrammal áll ki 5 percben. "
Különösen, ha az nem is áll rendelkezésre.:D A "Vácccsuk le a rohattt Fideszt" létezik, azt elő is adta. Mint a többi.:D
"Különösen, ha az nem is áll rendelkezésre"
A Fidesz-Kdmp-t leszámítva minden pártnak van programja, megtalálhatod a honlapjaikon. Olyan, amilyen, de van.
Az igazság az, hogy 8 éve sem volt a fidesznek programja. Sőt, kampánya sem nagyon, így nyert. (apám pl. még 2006-ban mondta, hogy nem csinálnak semmit, csak hagyják a másikat nyerni. Mondtam neki, h szerintem csak kivárnak. És 4 évre rá kb. csak annyit kellett kitennie, hogy "itt az idő Magyarország".
És ez nem az ő dicsősége, hanem az akkoriak szégyene.)
Mellesleg, amikor először hallottam nyilatkozni a Juhászt, még szimpatikus is volt. Olyannak tőnt akinek van kiállása. Csak időközben unalmas lett, hogy az összes nyilatkozat arról szól, hogy felsorolja hogy mit csinál sz..rul a fidesz. Biztos van programja, de még erről nem hláttam megosztást még az őt éltető ismerőseimtől sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!