Semjén egy háziállatot lőtt ki a sok milliós vadászatán?
Ez komoly, hogy valakinek a sok millió forintján elmegy Svédországba és ott nagy csinnadrattával elé terelnek egy háziállatot amit dicsőségesen kilő?
Mert hogy azt olvasom Svédországban nincsenek vadon élő rénszarvasok.
Én nem tudom, de a szememben ez igen gagyi dolog. Kb. az a szint mint a másik aki rárepült az 1300 milliárdra, hogy az anyjának kijárjon 800 milliót.
ezt a 13:53-nak írtam
"Akkor leírom mégegyszer.
Miért érez ő késztetést mint Isten szolgája a gyilkolásra?
Mert hogy ez a vadászat nem azonos a létért való küzdelemben az éhenhalás rémének elkerülése miatti vadászattal, ez egy szórakozásból gyilkolás."
Lk 6,20-26: "Ő tanítványaira nézett, és így szólt: 'Boldogok vagytok, szegények, mert tiétek az Isten országa. Boldogok vagytok, akik most éheztek, mert majd megelégíttettek.... De jaj nektek, gazdagok, mert megkaptátok vigasztalástokat! Jaj nektek, akik most jóllaktatok, mert éhezni fogtok! ...Jaj, amikor jót mond rólatok minden ember, mert ugyanezt tették atyáik a hamis prófétákkal!'"
Lk 12,15: "Vigyázzatok, és őrizkedjetek minden kapzsiságtól, mert ha bőségben él is valaki, életét akkor sem a vagyona tartja meg."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!