Semjén egy háziállatot lőtt ki a sok milliós vadászatán?
Ez komoly, hogy valakinek a sok millió forintján elmegy Svédországba és ott nagy csinnadrattával elé terelnek egy háziállatot amit dicsőségesen kilő?
Mert hogy azt olvasom Svédországban nincsenek vadon élő rénszarvasok.
Én nem tudom, de a szememben ez igen gagyi dolog. Kb. az a szint mint a másik aki rárepült az 1300 milliárdra, hogy az anyjának kijárjon 800 milliót.
Igen, jól olvastad, svédeknél nem nagyon van vadon rénszarvas.
Semjén lusta vadász, mint Ceausescu volt. Ő is nem akart várni a vadra, így mindig az a vadászállások közelében etettek, hogy a vad mindig ott legyen egyből.
Na, Semjén is hasonló kaliberű. Helikopterből, amitől valószínűleg az állat is megijedt és kiszaladt. Azon se lennék meglepődve, hogyha kiderülne szabálytalan helyre is lőtt volna.
Alapvetően én már azt sem értem hogy vallásos ember létére mi ez a nagy vadász ösztön benne?
Miért érez ő késztetést mint Isten szolgája a gyilkolásra?
Szerintem ő simán egy kétszínű ember úgy vallásos mint ahogy a hiéna.
A szánalom csúcsa amikor már ilyen dolgokban megy a kötekedés. :-) A kétszer is kihangsúlyozott,
"sok millió forintján elmegy Svédországba" rész különösen irigykedő lúzerprolissá teszi az egészet. Ne égessétek már magatokat, bakker...
Vagy a wikipédia téved, vagy élnek rénszarvasok Svédországban: [link]
Mellesleg nem látok ellentmondást a vallásosság és a vadászat között - hogy aztán a vadászat csak mint hobbi, trófeagyűjtés Semjén számára, vagy több, az más kérdés.
Akkor leírom mégegyszer.
Miért érez ő késztetést mint Isten szolgája a gyilkolásra?
Mert hogy ez a vadászat nem azonos a létért való küzdelemben az éhenhalás rémének elkerülése miatti vadászattal, ez egy szórakozásból gyilkolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!