Hol tudom elolvasni a Fidesz programját?
Csak én gondoltam bele, hogy ez provokáció? Nem gondolnám ezt annyira annak, ha nem írtad volna le ezt
"2018-ban szeretnék rájuk szavazni".
Ezen az oldalon a nagy része az embereknek utálja a Fideszt és annyian írták már, hogy nincs programjuk. Miért akarsz rájuk szavazni és kell hozzá a programjuk?
"Ezen az oldalon a nagy része az embereknek utálja a Fideszt "
nem csak ezen az oldalon, hanem általánosságban undorítónak és visszataszítónak találják az emberek azt a fajta hatalmi arroganciát, amit mutatnak
"A kormányzó pártok nem közöltek hivatalos választási programot, ígéreteik a vezető kormánypolitikusok beszédeiből rajzolódtak ki"
Wikipédia
Jó mi?
8 éve kormányzó erő, 2018 Európa közepe?
Magyarul sz runk rátok hülyék, úgyis megszavaztok.
2010-ben még volt: Csak a Fidesz,
2014-be is volt: Folytatjuk...
2018-ban talán: tovább a Lenini úton
...és ez elég (így nincs is mit számonkérni)
/de azért ki illene adni(már csak az utókornak is)/
Tuti hogy még a Thürmeréknek is van, pedig esélyük nulla
Nem kell ehhez program, hiszen erre van kitalálva a média. :-D
Íme, ez a valódi demokrácia. Bocsánat, kapitalizmus. És bizony a Fidesz építkezik először erre a rendszerváltás eltelt idő óta, s váljunk be jól csinálják annak ellenére is hogy tudjuk hogy egy szavuk sem igaz úgy ahogy az van. Ennek ellenére mégis az orruknál fogva tudnak vezetni bizonyos megkeseredett szavazórétegeket is sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!