Nem értek a poltikához, de érdekelne, hogy hol tudom elolvasni a választásokon induló pártok programleírását?
Ez lesz az első szavazásom. :)
Egyszer egy tanárnőm említette, hogy választások előtt elolvashatóak a pártok "tervei", céljai, kitűzései, stb.
Próbáltam rákeresni, egyelőre sikertelenül.
Köszönöm.
20L
Beírod a pártot, és azt hogy program 2018. Olvashatod a 2006-osat is, csak az kicsit elavult lesz :D
20/f
Én se nagyon értek a politikához, viszont azt tudom, hogy a programok nagy része csak kamu. Ezzel adják el magukat, hogy sok mindent ígérnek. A legtöbb politikus hazudik és lop, ezért főleg úgy kellene választani, hogy ne legyen egyik pártnak se abszolút többsége, mert az olyan, mint annó a kommunizmus alatt. Persze ez csak az én véleményem és tanácsom, nem kell szent írásnak venni :D
Az oldal pedig engem is érdekel.
Ja és a Fideszről nem fogsz találni, de gondolhatod, hogy hasonló, mint az elmúlt nyolc évben. :)
20/f
"programok nagy része csak kamu."
Magyarországon sajnos így van, más nem megy, mint az ígérgetés. Ezzel kapcsolatban érdemes elolvasni ezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__91..
Sajnos tényleg nem nagyon alapozhatod a döntésedet itthon arra, hogy mik a pártok tervei. Míg egy adott párt nincs kormányon, addig reális, és szuper változásokat ígér, amint viszont hatalomra kerül, vérszemet kap, és megy a korruptkodás. Sajnos ez nem igen fog változni most se, azonban tényleg jó lenne, ha a Fidesznek nem lenne meg a kétharmados többsége.
Idén is taktikai alapokon lehet választani, el kell dönteni, hogy ki a legkevésbé rossz a borzalmasak közül... nem könnyű.
A Fideszét leírom:
Soros, Brüsszel, ENSZ, migráns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!