Közelednek a választások. Hol tudom elolvasni minden párt programját? Lehetőleg egy helyen lenne jó, és pontokba szedve, vagy táblázatba, mert úgy könnyen összetudnám hasonlítani őket.
Kedves Kérdező! Mai világunkban hozzá vagyunk szokva, hogy csak leülünk a TV, vagy a számítógép elé és "belénktöltik" az információt. Ezzel csak az a gond, hogy így eleve olyan infókhoz jutunk, ami valaki más szája íze szerint lett megírva. Vegyük az első hozzászólót. Ha jobban belegondolsz, mennyire hihető, hogy csak a Jobbiknak lenne írott programja? A második hozzászóló pedig csak mostani parlamenti pártokat hozott fel példaként. Hol van az LMP és a Civil Mozgalom? Látod, így megy a befolyásolás. ... És még csak az sem biztos, hogy szándékosan próbáltak befolyásolni!
Szóval azt javaslom, hogy szánj rá egy kicsivel több időt és magadnak szedd össze az információkat és több forrásból is. Pl.: én LMP-s vagyok. Lehet, hogy én is befolysoltalak ezzel a válasszal! :-)
Jobbik: Részletes, kellően szakmai, de sok az olvasnivaló, nem annyira emberbarát mint a fideszé. De megéri elolvasni. [link]
Fidesz: Emberbarát külső, szakmailag nem nagy durranás. [link]
LMP: Náluk nem találtam választási programot, gondolom a kopogtató hamisítással vannak elfoglalva. Talán itt van valami: [link]
mszp: A sok hazugság és hülyeség kifejezetten káros lehet. 15 oldalas gyorsan összedobott hülyeség. [link]
mdf: Megszorítás, megszorítás és még több megszorítás. A megszorítások terén baromira szakmaiak tudnak lenni... [link]
Civil mozgalom: Hát elég hosszú, de mivel ők egyáltalán nem érdekelnek nem olvastam el. Úgysem jutnak be a parlamentbe :) [link]
De szép példa 22:58 válasza arra, amit az előtte lévő válaszomban írtam! :-)
Egy igazi állatorvosi ló vagy!
Tojok az MSzP-re, számomra az volt bántó, ahogy az LMP-ről írtál.
Mi a fene ez a rövidítés?
12:45!
Nem találtam az lmp választási programját, ennyi. (És felidéztem a kopogtató-cédula hamisítási "botrányait" is) Mindenesetre ha tudod linkelni a progiját, az jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!