Miért történhetett meg a Jobbik elmozdulása a radikális nemzeti iránytól?
Figyelt kérdés
2018. márc. 18. 22:02
1/9 anonim válasza:
Pont ma én is ezen gondolkodtam, gondolom jobbképre való pozicionálással és cukikampánnyal néppártosodás felé vették az utat a nagyobb tömegbázis reményében
2/9 anonim válasza:
#1 vagyok, szóval valahova a Fidesz helyére pályáztak, talán ennek hatására mozdult a Fidesz jobb felé??? talán így egyeztek meg???
3/9 anonim válasza:
A Simicska-Vona duó ezt találta ki, hogy kiszorítsák középről a Fideszt, és a Jobbik legyen a domináns párt, így kerüljön hatalomra Vona (no meg Simicska). Elvileg lehetett volna jó stratégia, de nem jött be. Vona nem elég hiteles és ügyes ehhez, a boldog hanukák meg iszlámdicsőítő felvételek inkább visszaütöttek.
6/9 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy az eredeti irányvonallal nem nyerhető választás Európában, vagy ha mégis sikerült volna teljes elszigetelődés lett volna az eredmény.
Választhatott, hogy lesz örök második, marad élete végéig ellenzéki vezető, vagy a radikálisok leépítésével a nyerő nemzeti vonalat kicsit másként előadva megpróbál a "fidesz kettő" lenni.
7/9 anonim válasza:
.................................csak
8/9 anonim válasza:
A nagyobb szavazóbázis reményében. Én azért remélem, hogy tényleg csak a szavazatszerzés miatt vették fel ezt a pozíciót, és kormányra kerülés után visszatér a régi Jobbik.
9/9 anonim válasza:
Azért, mert hiteltelek lettek az eredeti szavazóbázisuk körében. Szegedi Csanád olyan ámokfutást végzett miután B-A-Z megye teljhatalmú ura lett, hogy baromi sokan elfordultak a Jobbiktól. Nem akartak óriási bukást, akkor változtatniuk kellett az irányvonalon, máshonnan szavazatokat próbálni szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!