Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az itteni Jobbik szimpatizánso...

Az itteni Jobbik szimpatizánsok is azon a véleményen vannak, mint ebben a videóban lévők?

Figyelt kérdés
Ti ezekkel azonosítjátok magatokat.

2018. márc. 16. 09:15
1 2
 11/14 hájaaa ***** válasza:
63%

"Vona Gábor is folyamatosan szidja a múltikat, meg globális nagytőkét szidja, holott ezek nélkül egy elmaradott közép-ázsiai ország lennénk.Ugyanolyan szöveget nyomott le tegnap, mint amilyeneket Orbán szokott, én semmi különbséget nem látok."

Ha már az írás, olvasás nem megy, akkor szidjunk mindenkit akit lehet.

2018. márc. 16. 10:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem néztem végig a videót. Az én választókerületem (Bp 11.) azzal szégyenkezhet, hogy a DK-s itt a legerősebb. Rá nem fogok az biztos. De az LMP/Momentum még oké lenne. De ők esélytelenek egyéniben
2018. márc. 16. 11:36
 13/14 hájaaa ***** válasza:

# 12

Ezeket a dilemmákat kell amúgy feloldani magadban. Én sem akarok pl a jobbika szavazni mert nem értek sok mindennel egyet velük, de ha nálunk ők a legesélyesebb ellenzék akkor ráixelek. Lehet itt ideológiai vitát csinálni, de teljesen felesleges, mert a célt kell nézni: Orbánnak mennie kell bármi áron!

2018. márc. 16. 11:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Remélem nem.
2018. márc. 16. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!