Az itteni Jobbik szimpatizánsok is azon a véleményen vannak, mint ebben a videóban lévők?
Figyelt kérdés
Ti ezekkel azonosítjátok magatokat.2018. márc. 16. 09:15
11/14 hájaaa válasza:
"Vona Gábor is folyamatosan szidja a múltikat, meg globális nagytőkét szidja, holott ezek nélkül egy elmaradott közép-ázsiai ország lennénk.Ugyanolyan szöveget nyomott le tegnap, mint amilyeneket Orbán szokott, én semmi különbséget nem látok."
Ha már az írás, olvasás nem megy, akkor szidjunk mindenkit akit lehet.
12/14 anonim válasza:
Nem néztem végig a videót. Az én választókerületem (Bp 11.) azzal szégyenkezhet, hogy a DK-s itt a legerősebb. Rá nem fogok az biztos. De az LMP/Momentum még oké lenne. De ők esélytelenek egyéniben
13/14 hájaaa válasza:
# 12
Ezeket a dilemmákat kell amúgy feloldani magadban. Én sem akarok pl a jobbika szavazni mert nem értek sok mindennel egyet velük, de ha nálunk ők a legesélyesebb ellenzék akkor ráixelek. Lehet itt ideológiai vitát csinálni, de teljesen felesleges, mert a célt kell nézni: Orbánnak mennie kell bármi áron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!