Az itteni Jobbik szimpatizánsok is azon a véleményen
vannak, mint ebben a videóban lévők?
1/14 A kérdező kommentje:
Amit mondanak a videóban, azzal igen.
2018. márc. 16. 09:26
Ha számítani a választókörzetemben átszavaznék. Egyébként meg ők legalább tudnak normális beszélni és tudják, hogy miről van szó. De én is megkérdezhetem: Te is olyan Fidesz vagy e aki szerint legyen tánc, meg zárcsökkentés? (De biztos vagyok benne, hogy bármilyen szimpatikusok közül lehet találni a fentieknél sokkal hülyébbeket.)
2018. márc. 16. 09:28
Nem azonosítom mag velük. Miért tenném?
Látszik amúgy, hogy a mandiner kicsit se elfogult. :D Szépen kiválogatta, hogy kiket kell mutogatni, mint jobbikos. Hasonló videót bármelyik párt szimpatizásaival lehetne készíteni.
2018. márc. 16. 09:30
5/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fideszes, csak arra próbáltam célozni, hogy ezek a jobbikosok nem úgy festenek, mint akik bármilyen esélyes ellenzéki jelöltre hajlandóak lennének szavazni...
A fideszes nyugdíjasoknál értelmesebbek, legalább képben vannak és van önálló gondolatuk, még ha hülyeség is.
De ez az újságíró kiválogatta a legkevésbé szalonképes embereket, akikkel nyilván nem azonosulok...
2018. márc. 16. 09:34
7/14 A kérdező kommentje:
Vona Gábor is folyamatosan szidja a múltikat, meg globális nagytőkét szidja, holott ezek nélkül egy elmaradott közép-ázsiai ország lennénk.Ugyanolyan szöveget nyomott le tegnap, mint amilyeneket Orbán szokott, én semmi különbséget nem látok.
Te miről beszélsz? Orbán migránsozott meg sorosozott. Vona meg arról beszélt hogy le akarja váltani a Fideszt, mert már nem is a kommunizmusba, hanem a feudalizmusba vezeti vissza az országot. Teljesen más a kettő...
2018. márc. 16. 09:43
Tudod kérdező, egy ilyen válogatott banda nem túl reprezentatív. Az index is készített egy hasonló videót és ott már megosztottabbak a jobbikosok.
[link]
Persze ez sem reprezentatív, de szerintem valamivel hitelesebb képet ad az átszavazósdiról.
Egyébként a napokban volt egy közvéleménykutatás, hogy x párt szavazói átszavaznának-e másik jelöltre, de most hirtelen nem találom. Ha jól emlékszem a jobbikosok negyede mondta, hogy igen. A balosoknál valamivel nagyobb arányban mondtak igent.
2018. márc. 16. 09:47
Nyilván egyik párt szavazónak sem szavazna át a 100%-a. A multikra meg szükség van,d e nincs szükség többre belőlük, a kis és közepes vállalkozásoknak kell fejlődniük (amiknek bent marad a profitja), ha erősebb gazdaságot szeretnénk.
2018. márc. 16. 09:54
Kapcsolódó kérdések: