Ha olyan rohadt nagy kormányváltó hangulat van akkor miért a békemeneten voltak több 100 ezren?
Az ellenzéki rendezvényre nem utaztattak vidékről és külföldről sem.
Csak lengyel busz 24 jött,( ez vagy 1000 ember) a határon túlról is sok. De vannak Ön kormányzatok, akik "ajánlották" a dolgozóiknak a részvételt.
De ott van legalább 3-4.000 rendőr is.
Sok kicsi, sokra megy.
Ennek semmi köze a kormányváltó hangulathoz.
A kettő nem függ össze. Egyrészt mint előttem is írták, nem csak kiutaztattak jó pár embert, hanem sok helyen "ajánlották" a dolgozóknak, hogy illene kimenni.
Én is le akarom váltani a kormányt, és el fogok menni szavazni, és NEM a fideszre fogom tenni az x-et. De ettől még nem fogok felutazni Budapestre egy beszédért :D Remélem érted a lényeget.
Az, hogy azon a rendezvényen mennyien voltak, semmit nem tükröz.
Alapból nem voltak ott 100 ezren se, annak a nagy részét meg utaztatták, vagy kötelező volt kimenniük. A maradék pár ezer ember meg kitelt egy milliós lakosságú nagyvárosból lazán, Budapesten amúgy is kevés az ellenzéki.
Szóval a kormányváltó hangulat nem orbán beszédén hanem majd a választásokon fog megmutatkozni.
A magyarság legjava a Fideszt támogatja.
Nem lesz itt semmiféle kormányváltás, hiába reménykednek a ballibák.
" Budapesten amúgy is kevés az ellenzéki."
pont ott van a legtöbb...
22-es, egy dologban tévedsz: Budapesten rengeteg az ellenzéki, még akkor is, ha nem járnak tömegrendezvényekre.
23-as, én elfogadom, hogy hinni akarsz ebben az ostobaságban, de mielőtt égetni kezded magad, nézz kicsit jobban utána a számoknak. 2014-ben a választáson való részvételi arány 61% volt, és ennek a 61-nek a 44%-a szavazott a fideszre. Ez melyik dimenzióban számít többségnek? (az, hogy a parlamentben többségben vannak, csak a saját magukra írt választási törvényüknek köszönhető.)
26-os!
A Fidesz kétszer szerzett kétharmadot az országgyűlési választásokon a magyar nép akaratából. Egy hónapon belül újra megszerezheti.
Gyurcsányodat hányan támogatják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!