Ha olyan rohadt nagy kormányváltó hangulat van akkor miért a békemeneten voltak több 100 ezren?
2010-ban a Jobbik március 15.-i rendezvényén voltam 50ezren, a Fideszén 20ezren, az mszp-sen ezren. Aztán mégis csak 16%-ot kapott a Jobbik. Szóval ez nem jelent semmit.
Ha kicsit cinikus lennék, mondanám hogy mi nem nyugdíjasok vagyunk, nem fogunk kimenni egy hosszú hétvégén politikai rendezvényre, akár buszoztatnak minket, akár nem...
100.000 az bakfutty, ha ennyi a kormány támogatottsága lehet parlamentbe sem kerül be
ami miatt VALÓJÁBAN nyer az a megvett vidéki és kétes határontúli szavazatok stb
Csak fura hogy ha ilyen nagy kormányváltó hangulat van akkor miért volt nagyságrendekkel nagyobb tömeg a kormány mellett.
Ezt a "kötelezően ki kellett menni" meg "fizettek érte" baromságot meg már kínjukban találta ki az ellenzék.
Hogy a francba lehetett volna ellenőrizni hogy xy valóban ott lett volna, meg melyik standnál volt a pénztár, ahol fizettek? Én azt láttam hogy utána mindenki villamosra, metróra szállt és haza indult.
# 15
Akkor meg nem mindegy ki mit mond?
Békemenet emberei: nagy rész nyugdijas, akit meglehetett venni az erzsebet utalvánnyal, a közmunkások, közalkalmazottak, akiknek munkaidejük volt, lengyelek, és azok az emberek akik az igyenes buszoztatás miatt kedvük támdt pesten kirandulni!
Es a plusz, higy ezt a békemenetet párt hovatartozás nélkül lett meghirdetve, tehát aki ott volt nem biztos, hogy mi d fideszes......
Igazából, en hianyolom a fiatalikat, csak a középkorúak, és az idősek voltak ott, akik nem is biztos higy a köv. Választást megélik, van aki ezt se fogja, ahogy néztem a felvételeket.
"nem azért ami miatt az eddigi ellenzéki tüntetések is pár 100 ember lézengésébe torkollottak?"
Kétfarkú kutyapártnál is vannak szép számmal, nem csak pár 100 ember lézeng.
"Én azt láttam hogy utána mindenki villamosra, metróra szállt és haza indult."
Hír tv-s felvétel is bizonyítja, hogy például Törökszentmiklósról ingyenes busz indult a rá. Egy ellenzéki személynek ugyanezen út 5000 forint körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!