Magyarországon miért van ilyen kevés szabija a munkavállalóknak?
Én német cégnél dolgozom, voltak is kiküldetésen Bajorországban.
Nekik határozottan több szabijuk van, a fiataloknak is.Ráadásul az munkaszüneti nap is több.
Nekem 22 napom van,mondanom sem kell, semmire sem elég.
A bajor kollégáknak, akik velem egyidősek, van 30.
Pedig egy huszonévesnek is ugyanúgy szüksége van a szabikra, mint egy 40x évesnek.Ugyanis, többet utaznak, többet szórakoznak, ezáltal többet tesznek hozzá a GDP-hez.
Az a szerencsém, hogy rugalmas a munkaidő és a a túlórákat kilehet venni úgy, hogy egész napot csúsztat az ember.Ha ez nem lenne, nem is tudom,hogyan szervezném meg az életemet.
ma 21:20
Akkor csak dolgozzanak, ne is lazsáljanak. A javuk 60 évesen az ágyból is alig bír kikelni. De ha nekik ez a jó, és ez kell, csak hajrá. Más szeret élni is... nekem is 30 nap szabim van, amellett mindennap számolnak 15 perc túlórát a fél órás szünetből. és ez csak egy xaros német gyár. heti 37,5 óra munkaidővel. a magyarok sztahanovisták, berögzült a kicsi kis buta buksijukba, hogy aki nem dolgozik keményen, az csak léhűtő lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!