Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is van, aki a Momentumra...

Más is van, aki a Momentumra szavazna, de csak ha külön indulnak, ha belemennek az összefogásba, akkor nem?

Figyelt kérdés

Eddig teljesen nyilvánvaló volt, hogy ők mindenkitől függetlenül indulnak. Most azonban már az is felmerült hogy a Jobbikkal meg Gyurcsánnyal is képesek összefogni, sőt postáskodnak is a két oldal között. Ez csak nálam verte ki a biztosítékot?

Én örülnék ha egy független fiatalokból álló párt is képviselné magát a parlamentben és úgy terveztem, hogy szavazok a momentumra. De ha összefognak az MSZP-vel vagy Jobbikkal és visszaléptetik a jelöltjüket és azt várják a szavazóiktól, hogy mondjuk egy leszerepelt MSZP-sre szavazzanak, csak mert az a legesélyesebb, hát tőlem aztán hiába várják. Ha ezt megteszik, akkor én már csak azért is a FIDESZ-re fogok szavazni. Ezzel büntetném őket, mert én mint momentum szimpatizáns elárulva érezném magam, ha a momentumosok, akik 1 éven át azt hangoztatták, hogy ők senkivel nem fognak össze, beállna a leszerepelt ellenzéki pártok mögé.

2018. márc. 10. 19:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
37%

Hollandiában akkora káosz van a széttagolt struktúra miatt, hogy vagy egy éve nincs kormány. Nem hinném, hogy ez a követendő példa.

A magyar koalíciók működése amúgy is elég botrányos volt...

Ez a rendszer a stabil kormányzást segíti. Talán erre most nagyobb szükség van, mint migránspárti erőkre a kormányban.

2018. márc. 10. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!