Meghaladta a 359 ezret a névjegyzékbe felvett határon túliak száma. Mit szólsz hozzá?
Ez azorbán egy jellemtelen sunyi ember, megvette az erdélyieket Magyar pénből, és még beteg is ráadásúl.
Ha lenne a miniszterelnököknek pájaalkalmassági vizsgálat akkor ezen biztos hogy elvágnák.
Beteg ember nemvezethet járművet, de országot igen???
"Az vagyok, de már lassan itthon is szégyenlem."
Ne a magyarokon töltsd ki személyes nyomorúságodból adódó haragodat.
Egyfelől nem sokra tartok olyanokat, akik eladják magukat (véleményüket, szemléletüket) néhány garasért. Másfelől egy tökéletesen abszurd rendszerről az ember nem véleményt mond, hanem eltakarítja.
Most képzeld, ha az anyád ad nekem egy százast, megbeszélem vele, miképpen tartson kordában téged. Végül is van közöm hozzá, ugye belátod.
a 15:59 Honnan gondolod, hogy nyomorultul élek.
A saját életemmel semmi bajom. Magát az országot sajnálom. Vagy is amit mutat kifelé. Cirkusz magas fokon.
Engem határon túli, magyar nemzetiségű, de nem magyar állampolgárságú emberként nem igazán érdekel, kik és hányan szavaznak. Azt láttam, hogy folyamatosan megjelenik a fizett facebook-kampány nekem is, hogy regisztráljak, elég sok pénzt tolt bele a kormány, hogy minél többen regisztráljanak (nem is igazán értem, miért, mert ha minden kettős állampolgár elmenne, még az is max 4 vagy 5 mandátumot döntene el legfennebb a 200-ból, ez a 359 ezer meg valószínűleg kettőre sem lesz elég).
Ami elég meglepő viszont, hogy a vajdasági magyarokat milyen nagy arányban mozgósítani. A romániaiak nagyobb száma mellett a regisztráltak száma a teljes romániai magyarság 12%-át jelenti.
A vajdaságiak esetében ez az arány azonban szinte tíz százalékkal nagyobb, közel 21%
Kíváncsi vagyok, hogyan kampányolhattak Szerbia területén ennyivel hatékonyabban, hogy míg Romániából csak minden tízedik magyar regisztrált, addig Szerbiából már minden ötödik...
Orbánnak ezzel a szavazati jog megadásával és a határon túliaknak osztogatott pénzekkel lassan csak sikerül össze ugrasztani a határon belüli magyarokat a határon túliakkal.
Micsoda egy beteg elképzelés az hogy a Magyar adófizetők pénzét elajándékozza az országhatárokon kívülre miközben Magyarországon számos égető probléma vár megoldásra. Nemelég hogy focimániás és erre költ milliárdokat de még kisvasút is kell neki meg az Erdélyiek szavazata is. A hatalmi mámora az őrületbe kergeti már. Orbánt azért választották meg Magyar miniszterelnöknek hogy a Magyar embereknek teremtsen élhető országot és nem azért hogy határon túlra osztogassa az adófizetők pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!