Meghaladta a 359 ezret a névjegyzékbe felvett határon túliak száma. Mit szólsz hozzá?
2018. márc. 10. 14:01
1/23 anonim válasza:
Helyes, ha az állampolgárok élnek szavazati jogukkal.
3/23 A kérdező kommentje:
Ez nem provokáció, hanem komoly kérdés
2018. márc. 10. 14:12
4/23 anonim válasza:
Akkor magyarázd el, hogy mi köze a Fidesz iránti szeretetednek a névjegyzékbe felvett határon túli magyarokhoz.
5/23 A kérdező kommentje:
Én is határon túli vagyok és rájuk fogok én is szvazni, nagyjából ennyi.
Sokat segített Orbán rajtunk, pl a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem is magyar pénzből van fenntartva
2018. márc. 10. 14:18
6/23 anonim válasza:
Az ilyenben eklatánsan megnyilvánul a elmebeteg miniszterelnök skizofréniája, amikor a határon belüli és határon kívüli magyarok között érdekellentétet gerjeszt, hiszen könnyű más faxával csalánt veregetni. Persze amilyen hülyék az emberek, ezt képtelenek felfogni és saját személyes érdeküktől ezt elvonatkoztatva értékelni.
7/23 anonim válasza:
Azt az egyetemet akkor is magyar pénzből tartanák, ha nem a Fidesz lenne kormányon, mert magyar egyetem.
8/23 A kérdező kommentje:
# 6 Orbán nem gerjesztett feszültséget, hanem Gyúrcsány, még emlékszem a propagandaszövegeire, az nem politikus, hanem egy bohóc
2018. márc. 10. 14:30
9/23 anonim válasza:
Orbán úr sikerrel járt, kezdek minden külhoni magyart utálni.
10/23 anonim válasza:
Én nem értem egy nem Magyarországon élőnek miért kellene beleszólni a magyarok sorsába?
Én sem Magyarországon élek de nem értem mi lenne jobb nekem és társaimnak ha vaktában szavazgatnánk, döntenénk a Magyarországi magyarok sorsáról?
Az pedig, hogy a fidesz bármit is finanszíroz külföldön egyenesen vicces, mint ha a magyaroknak nem lenne szükségük semmire. Szinte az egész ország romokban hever...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!