Erdélyi magyarok is bedőltek a migránsozó kormánypropagandának?
Kérdező, most te is gyűlöletkampányt folytatsz.
Először is kiírtál egy olyan kérdést, ahol nem jelöltél meg forrást, csak annyit írtsz, hogy ezt hallottad. Tehát akár szándékosan is provokálhatsz vele.
Másodszor egy kalap alá veszel minden erdélyi magyart, mintha mind ugyanúgy gondolkodnának, ami egy butaság.
Kérdező, nem én írtam ki most sem uszító kérdést. A kiba..ásról meg annyit, nem hiszem, hogy alapjában szavaznék, ha békén vagyunk hagyva. De ha napi szinten olvasom mindenfelé az ellenünk uszító mocskolódást, s nyílik ki a bicska a zsebemben, akkor vissza fogok bökni!
Lehet minket ez miatt is utálni, de mi ilyenek vagyunk. Barátságra barátsággal felelünk, de a tartásunkból nem engedünk. Ha leköpsz, visszaköpünk, ha pofoncsapsz, visszaütünk!
Ajánlom az 5-ös válaszoló által megosztott videók megnézését. Abból is kiderül hogy nem én provokálok. Erdélyi magyarok tényleg így gondolják. Persze nem mind, de sokan.
Megtaláltam a hosszabb változatát:
https://www.youtube.com/watch?v=5VrGfYvj264
54 perc körül felszólal egy erdélyi bácsi. Nem mintha Vonát védeném, nem vagyok jobbikos, de látszik hogy a bácsinak nincs igaza, hülyeséget beszél. Orbán nem akar kiállni Vonával nyilvánosan vitázni. Aztán elkezdi szidni Vonát meg hogy húzzon a törökökhöz, pedig Vona azért ment oda hogy támogatókat szerezzen. Aztán kiderül hogy a törökök voltak az egyetlenek akik támogatták Erdély autonómiáját, erre a törököket szidjátok? Ne haragudj de ha ennyi eszetek van a kutya nem fog segíteni nektek.
Az a bácsi is a saját véleményét nyilvánítja ki, nem minden erdélyi magyarét. És te is látod, hogy nem kapott akkora tapsot, tehát nyilván nem mindenki ért vele egyet.
Erdogan Törökországának a támogatása meg szerintem nem meglepő, hogy nem népszerű. Fidesz után csöbörből vödörbe.
Pl. ez a bajom: [link]
Másodsorban nem Törökország állt ki az autonómia mellett, hanem egy török civil szervezet (ahogy olvasom). Vagy akkor nem tudom, hogy mire gondolsz.
Ebben a cikkben az olvasható hogy terrorizmussal vádolják ezeket az újságírókat. Mint tudod volt ott egy puccskísérlet amit egy igencsak kiterjedt szervezet hajtott végre.
Nemcsak egy civil szervezet hanem egy párt is beállt az ügy mögé és általában a törökök kedvelik a magyarokat, de ha nektek ez nem kell ti dolgotok. Majd egyedül biztos megoldjátok hogy legyen autonómia. Azért a románoknak lesz egy-két szavuk hozzá, de migránsozzátok le őket is. Az biztosan segít.
Kedves kérdező, ne feledkezz meg róla, hogy Erdély bizonyos részein csak az állami csatornákból tájékozódhatnak az emberek, amelyeket a Fidesz propagandaszócsővé alakított.
Sőt, ma már jóformán Magyarországon is csak Fidesz-lakájmédia létezik, csak az anyaországban az ember kimegy az utcára és pofán veri a VALÓSÁG. Az meg erősebb, mint a Fidesz-média által sugárzott alternatív világ...
Az erdélyiek nem találkozhatnak a magyarországi valósággal nap mint nap, sokukhoz eleve csak a mese-mese-meskete jut el a Habony-művek futószalagjáról.
Ha te csak az M1-M5 tévék, meg az Andy Vajna TV2, meg a DunaTV, meg a Kossuth Rádió által kitalált Magyarországot ismernéd, te is azt hinnéd, hogy ez maga Tündérország.
Onnan tudod, hogy nem így van, hogy találkozol a mindennapi elvándorlással (ellenben nem találkozol egyetlen migránssal sem, hiába szajkózzák), a kórházi várólistákkal, a növekvő adókkal, a trafik- és földmutyival, látod és hallod nap mint nap, hogy mennek a dolgok, talán van is a családodban olyan, akit kirúgtag az állásából, hogy visszavegyék UGYANODA, éhbérért, közmunkásként, stb.
Ők Magyarország igazi arcát nem látják. Ők csak azt tudják, hogy a CSOK micsoda vagány dolog, támogatja az állam a háromgyerekes családokat. Azt csak mi tudjuk, hogy emiatt felmentek az árak a két és egygyerekes családok, no meg a gyermektelenek számára is, sőt, a CSOK-ot startból bekalkulálják az ingatlanárba a piacon...
Ők csak azt hallják, hogy X milliárd forintot hívott le Magyarország EU-pénzből. Azt, hogy ebből mind az X milliárdot a miniszterelnök veje és gyerekkori jóbarátja osztotta el egymás között, már csak mi tudjuk (nyugi, az M1 Híradó nem dicsekszik vele!).
Ezer és ezer ilyen példa van. Mégis honnan tudhatnák, mi a valóság Magyarországon?
Ők azok, akiket talán még az itthoni magyaroknál is hülyébbnek néz a kormány: arra jók a Fidesznek, hogy az agyukat jól átmosva, hazugságokkal etessék be őket, s bekaszálják a szavazatukat.
Hogy erről senki nem világosítja fel őket, az meg már a többi párt felelőssége is. Mert az ellenzék viszont eleve nem is veszi a fáradtságot, hogy foglalkozzon velük. Így aztán marad a Fidesz-féle alternatív valóság szajkózása Erdélyben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!