Erdélyi magyarok is bedőltek a migránsozó kormánypropagandának?
Unalmas mar hogy kintrol adjak a nagy magyart.... trianon lassan 100 eve volt, a nostani generacio mar romaniaba szuletett, sot az elozo is ... aki olyan nagy magyar mar at jott es itt lakik....
A tobbi meg csak elvezkedik, fontosnak erzi magat, vagy rosszindulatbol kicseszhet massal....
Ugyanez ukrajna, +penz jol jon... lehet minket fejni, igy persze higy arra szavaz aki ad megveszi....
Az erdélyi magyarokat szerinted hol érdekli a migránsozó propaganda?! Egy erdélyi embert miért érdekelne, hogy Magyarországra betelepítenek menekülteket vagy sem?
Itt szimplán elvi kérdésről van szó. A fidesztől szavazati jogot kaptak, a baloldal pedig nem akart nekik adni és most vannak az ellenzékben, akik elvennék tőlük. Ezek után semmi meglepő nincs abban, hogy a fideszre szavaznak. Tőlem távol áll a kormánypártunk, de az ő szempontjukból teljesen megértem ,hogy rájuk voksolnak.
(Megjegyzem, én biztos nem adtam volna szavazati jogot nekik, de ha már ez megvan, akkor ugyanolyan baromság lenne elvenni tőlük)
Nem dőltek be. Csak nem felejtik el, hogy ők a huszonhárom millió román, aki elveszi a munkátokat!
Ha akkor nincs a gyalázatos gyűlöletkampányotok, most nem a fidesz nevéhez kötődne a nemzetegyesítés.
Ilyen egyszerű lett volna. Helyette mi van? Most is megy az uszítás és gyűlölködés. Elástátok magatokat, és ha nem változtattok ezen, csak még rosszabb lesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!