Kivándorlás: Mit tesz a Fidesz az ellen hogy a fiatal nemzedék csaknem fele külföldön tervezi leélni az életét és kivándorolna vagy kivándorolt? Mert ők nem Fidesz szavazók?
"Így is hatalmas a túlnépesedés."
Magyarországon? És ha az is, azzal hogy n db fő átmegy egy másik országba, országokba, azzal csökken a túlnépesedés? Érthető.
Elmegyek szavazni a követségre. Ennyit teszek,mivel csak ennyit lehet tenni. Akár nyernek akár vesztenek. Ha annyi történik hogy a fityesznek rosszabb lesz valamivel már megérte.
izé
Mit segített a fityisz a devizàsokon?
Meg milyen bankadó?
Nem csináltak semmit se!
ha csak a számzsonglőrködést annak vesszük,na akkor esetleg.
Hà'köllött aza lápostévé akkó neszeneked prolig****
Elmondom hát újra
25%-ot írtam alá mert akzt még itthoni fizuból is bírtam volna. Aztán csinàltak belőle 125%-ot.
Érthető?
A legjobb volt decemberbe ahogy az otp előtt sorosoztak a nyuggerek megkérdeztem tőlük hogy ha a fityesz az otp-vel se akar semmit se kezdeni akkor mit fog tenni egy amerikai dollármilliárdos ellen.
a válasz pedig:-de akkor jöjjenek a migrácsok meg gyurcsány?
-én nem ezt kérdeztem.
-akkor azok maga szerint jobbak lennének?
-ezt nem mondtam de a kérdés továbbra sem ez.
-a szülei nem tanították meg hogy adja meg a tiszteletet az idősebbeknek?
-cöhh
na erre lett 8óra és kinyílt az ajtó bementünk az otp-be
Semmit, mivel pont a fiatalok között alacsony a Fidesz népszerűsége, így nekik ez kedvez is. Ha nyernek következő választásokig meg simán meglépik, hogy külföldről ne is szavazhasson senki se, csak abból a régióból, ahol óriási a népszerűsége.
Nyugdíj rendszer csak jót tesz, hogyha bedől, alapjáraton azért szívunk, mert sokan nem is lennének jogosultak nyugdíjra, mivel pár évet voltak hajlandóak dolgozni csak, aztán ők kapják a több nyugdíjat, míg azok akik szétdolgozták az életüket alig kapnak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!