Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kivándorlás: Mit tesz a...

Kivándorlás: Mit tesz a Fidesz az ellen hogy a fiatal nemzedék csaknem fele külföldön tervezi leélni az életét és kivándorolna vagy kivándorolt? Mert ők nem Fidesz szavazók?

Figyelt kérdés
Mi lesz Magyarországgal ha a fiatal keresők nagyrésze kivándorol? Mi lesz a nyugdíjakkal stb?

2018. márc. 9. 00:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Semmit nem tesz. Helyettük már ott vannak az ukrán és román szavazók.
2018. márc. 9. 06:52
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Az szjat eleve a fidesz emelte fel.
2018. márc. 9. 06:54
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

"Így is hatalmas a túlnépesedés."

Magyarországon? És ha az is, azzal hogy n db fő átmegy egy másik országba, országokba, azzal csökken a túlnépesedés? Érthető.

2018. márc. 9. 07:08
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Elmegyek szavazni a követségre. Ennyit teszek,mivel csak ennyit lehet tenni. Akár nyernek akár vesztenek. Ha annyi történik hogy a fityesznek rosszabb lesz valamivel már megérte.

izé

Mit segített a fityisz a devizàsokon?

Meg milyen bankadó?

Nem csináltak semmit se!

ha csak a számzsonglőrködést annak vesszük,na akkor esetleg.

Hà'köllött aza lápostévé akkó neszeneked prolig****

Elmondom hát újra

25%-ot írtam alá mert akzt még itthoni fizuból is bírtam volna. Aztán csinàltak belőle 125%-ot.

Érthető?

A legjobb volt decemberbe ahogy az otp előtt sorosoztak a nyuggerek megkérdeztem tőlük hogy ha a fityesz az otp-vel se akar semmit se kezdeni akkor mit fog tenni egy amerikai dollármilliárdos ellen.

a válasz pedig:-de akkor jöjjenek a migrácsok meg gyurcsány?

-én nem ezt kérdeztem.

-akkor azok maga szerint jobbak lennének?

-ezt nem mondtam de a kérdés továbbra sem ez.

-a szülei nem tanították meg hogy adja meg a tiszteletet az idősebbeknek?

-cöhh

na erre lett 8óra és kinyílt az ajtó bementünk az otp-be

2018. márc. 9. 08:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Semmit, mivel pont a fiatalok között alacsony a Fidesz népszerűsége, így nekik ez kedvez is. Ha nyernek következő választásokig meg simán meglépik, hogy külföldről ne is szavazhasson senki se, csak abból a régióból, ahol óriási a népszerűsége.

Nyugdíj rendszer csak jót tesz, hogyha bedől, alapjáraton azért szívunk, mert sokan nem is lennének jogosultak nyugdíjra, mivel pár évet voltak hajlandóak dolgozni csak, aztán ők kapják a több nyugdíjat, míg azok akik szétdolgozták az életüket alig kapnak valamit.

2018. márc. 9. 09:10
 16/20 anonim ***** válasza:
41%
Az telejsen mas kerdes, hogy hanyan szeretnenek külföldön dolgozni, es hanynak valosul meg, es azok közül akiknek megvalosul, hanynak jön be a külföldi elet. Egyekent az a kivandorlas tema tul van lihegve, a 2004 ota csatlakozott EU-s tagallamok közül Magyarorszagon a legkiseb a kiavndorlas Romania, Bulgara, Horvatorszag lakossaganak több, mint a negyede külföldön dolgozik, Lengyelorszagot 7-8 millioan hagytak el az Eu csatlkaozas ota. Egyebkent nemreg lattam, az Ensz hivatalos staisztikait abbol kdierül, hogy a szomszedos orszagok közül is Magyarorszagon legkisebb a kivandorlas, az ENSz Ausztriabol es Magyarordzagrol is kb 600 ezerre becsüli külföldön dolgozok ill. elö allampolgarok szamat, de Ausztria lakossga csak 8,8 millio, ezert aranyaiban meg onnan is töben vandoronak ki. Egyebkent nem tudom mert gondoljak egyesek, hogy a külföldön dolgozok egy kormanyellenes szavazoreteg, több embert is ismerek akik Nemetorszagban dolgoznak es kökemeny fideszesek.
2018. márc. 9. 12:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha bejön az ENSZ tavalyi "előrejelzése", akkor "magától megoldódik" ez a probléma egy idő után. Az "előrejelzés" szerint, 2050-re 8,4 millió, 2100-ra pedig 6,3 millió lesz az ország lakossága. Igaz, Romániáé meg 12 millió körül, de ez minket, aligha "vigasztal".
2018. márc. 9. 15:19
 18/20 anonim ***** válasza:
ma 12:49 Talán azért,mert a fidesz üldözte ki őket???
2018. márc. 9. 22:14
 19/20 anonim ***** válasza:
"Talán azért,mert a fidesz üldözte ki őket???" Ekkora hülyeseget, a Svajcban meg Svedorszagban dogozo több szazezer nemetet meg Merkel?
2018. márc. 9. 23:14
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát van az a politikai helyzet amiből lépni kell. Nyilván ha jobb állást kapnának Németországban akkor visszajönnének? De egy háromszor többet kereső külföldre emigrált fiatalnak nehéz itthon alternatívát adni.
2018. márc. 10. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!