Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megkaptam a Dk szórólapját....

Megkaptam a Dk szórólapját. Elhiszi valaki ezt a sok sületlenséget?

Figyelt kérdés
Ingyen gáz villany víz internet egy alapvető mértékig.
2018. márc. 6. 17:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kik is mondták anno, hogy nincs ingyenebéd...?

[link]

2018. márc. 6. 18:58
 12/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom ki hogy van vele de a DK mellett a kétfarkú kutyák komoly politikusoknak tűnnek
2018. márc. 6. 19:11
 13/21 anonim ***** válasza:
46%
#5 gondolom majd akkor is sületlenség lesz az alapjövedelem, amikor szinte minden munkát robotok végeznek, és egyszerűen nem lesz szükség az emberi munkaerőre. én azért nem mondanám rá csípőből, hogy hülyeség, egy olyan dologra, amire Elon Musk is azt mondja, hogy muszáj lesz bevezetni
2018. márc. 6. 19:47
 14/21 anonim ***** válasza:
35%
Elon Musk egyelőre próbálja meg nyereségessé tenni a Teslát, után talán elhiszem, hogy ért esetleg valamit a gazdasághoz.
2018. márc. 6. 20:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Én még nem kaptam, de olvasás nélkül hajítani fogom a szemétbe, ahová maga a dk mindenestől is való.
2018. márc. 6. 20:08
 16/21 A kérdező kommentje:
Megnyitottam a fürdővizet , felmarkoltam a postát mondom átnézem a kádban. A kommunális adó csekkek mellett ez is ott volt. Olyan csúszós fényes papír higiéniai célokra se jó.
2018. márc. 6. 20:13
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

Tévedsz, csak a csóringereknek lesz ingyen. Valójában nem ingyen lesz, hanem Te és a többi adófizető fizeti majd, hogy a cigánygyerek tudjon a neten is rendelni designer drogokat öregezés előtt. Végső soron hihető, csak tudni kell hozzá a sorok között olvasni és kell hozzá egy kis "elmúltnyócév'" ismeret. Nem ez a gáz, hogy létezik ilyen párt, hanem az, hogy van aki szavaz rájuk...

Gyere bátran Magyarország! Ó igen, igen igen!

2018. márc. 6. 20:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem látom az értelmét annak hogy ezek ingyen legyenek, inkább helyette emeljék az Orvosok fizetését, hogy sürgősségin legyen ki fogadjon, ha ne adj Isten valami baj történik...
2018. márc. 6. 21:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Már ilyen irányba tart a "jobboldali" kormány, mégha csak a választások miatt is.

[link]

2018. márc. 7. 16:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Közpénzt nem azért fizetjük be, hogy aztán kifizessék belőle a számláinkat. Inkább adjanak érte normális oktatást a gyermekeinknek, és kiszámítható nyugdíjakat és egészségügyi ellátást. És olyan problémák megoldására fordítsák a pénzt mint például a kivándorlás, vagy a bérfelzárkóztatás...
2018. márc. 7. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!